Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Brevet Θέρμου 2013-Yπερμαραθώνια Ποδηλατική Διαδρομή-

Brevet Θέρμου 2013-Yπερμαραθώνια Ποδηλατική Διαδρομή-

Το Σάββατο 13.04.2013, η Π.Ε.Π.Α. (Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών) διοργανώνει το Brevet Θέρμου 2013. Με εκκίνηση και κατάληξη την Πλατεία τού Θέρμου στις 09:00, ένας σημαντικός αριθμός ποδηλατών θα διανύσει απόσταση 206 χλμ. περνώντας από την κεντρική ενδοχώρα τής Αιτωλοακαρνανίας! Να σημειωθεί ότι δεν είναι αγώνας, παρόλα αυτά υπάρχει το χρονικό όριο των 13 ½ ωρών για να ολοκληρωθεί η προσπάθειά τους.

Ο πλήρης χάρτης σε ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.bikeroutetoaster.com/Course.aspx?course=520418

Αναλυτικά η διαδρομή, καθώς και τα χωριά-πόλεις από τις οποίες θα περάσουν -είτε μέσα, είτε από έξω – οι ποδηλάτες:

Θέρμο-Αγία Σοφία-Πουρνάρα-Μυρτιά-Δογρή-Παντάνασσα-Παραβόλα-Καινούριο-Αγρίνιο-Τριανταίικα-Νεάπολη-Σπολάιτα-Γέφυρα Ματσουκίου-Ματσούκι- Η/Υ Σταθμός Στράτου- Στράτος-Όχθια-Γουριώτισσα-Ρίγανη-Παλαιομάνινα-Στρογγυλοβούνι-Πεντάλοφο-Λεσίνι-Κατοχή-Αιτωλικό-Μεσολόγγι-Τουρλίδα-Αιτωλικό-Παραλία Σταμνάς-Αγγελόκαστρο-Λυσιμαχεία-Ζευγαράκι-Παπαδάτες-Ματαράγκα-Γραμματικού-Γαβαλού-Αγιος Ανδρέας-Καψοράχη-Κάτω Μακρινού-Μαραθιάς-Πάμφιο-Σιταράλωνα-Πετροχώρι-Θέρμο.

Το Σάββατο 13.04.2013, είμαστε μαζί τους και στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια των ποδηλατών! Χειροκροτούμε και ενθαρρύνουμε το εγχείρημά τους! Βοηθάμε άμεσα, εφόσον παραστεί οποιαδήποτε ανάγκη!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.