Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Brevet Αγρινίου: 23 αποφασισμένοι ποδηλάτες διέσχισαν την Αιτωλοακαρνανία (φωτό)

brevet-agrinio (15)Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες, Σάββατο 28 Απριλίου, το πέμπτο κατά σειρά Brevet Αγρινίου. Σε μια εξόρμηση 200 χιλιομέτρων συμμετείχαν 23 αποφασισμένοι ποδηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα, με κοινό χαρακτηριστικό τους την αγάπη για το ποδήλατο και τη φύση!

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το Αγρίνιο προς το Θέρμο, συνέχισαν προς το Αχλαδόκαστρο και τον Πλάτανο Ναυπακτίας, στη συνεχεία κατευθύνθηκαν προς τη Χόμορη και τον ποταμό Κότσαλο, ανέβηκαν στην Ελευθεριανη και το Διάσελο στα 1244 μ.
Έπειτα, κατηφόρισαν προς τη Ναύπακτο, παραπλεύρως του πόταμου Μόρνου και επέστρεψαν στο Αγρίνιο μέσω της Γέφυρας Μπανιά, τη Μακρυνεία και τη Λυσιμαχία.

Η διαδρομή, βάσει κανονισμών, διέρχεται από σημεία έλεγχου (υπάρχουν επίσημα σημεία αλλά και κρυφά controls) και είναι έγκυρη όταν ολοκληρωθεί εντός του ορίου των 13,5 ωρών. Δεν υπάρχει κατάταξη.brevet-agrinio (1)

brevet-agrinio (12)brevet-agrinio (3)brevet-agrinio (4)brevet-agrinio (5)brevet-agrinio (6)brevet-agrinio (7)brevet-agrinio (8)brevet-agrinio (9)brevet-agrinio (10)brevet-agrinio (11)

 

brevet-agrinio (13)brevet-agrinio (14)brevet-agrinio (15)brevet-agrinio (16)

brevet-agrinio (2)

brevet (1) brevet (2) brevet (3) brevet (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.