Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Τουρνουά και με Βρετανούς αθλητές συνδιοργανώνει ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Aγρινίου

Τουρνουά και με Βρετανούς αθλητές συνδιοργανώνει ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Aγρινίου

19Τουρνουά με τη συμμετοχή και Βρετανών αθλητών συνδιοργανώνει ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου.

Η διοργάνωση του Τουρνουά πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΑΟΜΒ Βουλιαγμένης και τον Φίλανδρο Λευκάδας και γι’ αυτόν τον λόγο έχει λάβει την υψηλότερη βαθμίδα που προβλέπεται από τους σχετικούς κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ionian Blue της Λευκάδας από τις 27 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου και περιλαμβάνει αγώνες ζευγών, στις 27-29 Ιουνίου, και αγώνες ομάδων, στις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.

Από την πλευρά του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου θα αγωνιστούν 24 αθλητές, εκ των οποίων οι 22 θα συμμετέχουν και στους δύο τύπους αγώνων.

Ο επικεφαλής του Ομίλου Δ. Κούρτης τόνισε ότι είναι εφικτός ο στόχος για τη συμμετοχή 200 και πλέον αθλητών ώστε το Τουρνουά να χαρακτηριστεί από την Ελληνική Ομοσπονδία ως Φεστιβάλ  Δυτικής Ελλάδας, εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει την αναβάθμισή του στον μοναδικό αγώνα που θα διεξάγεται ετησίως, κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, πανελλαδικά, με τη συμμετοχή πλέον και αθλητών μεγαλύτερων κατηγοριών, με ότι αυτό συνεπάγεται όχι μόνον για το άθλημα σε τοπικό επίπεδο, αλλά, κυρίως, για την ενίσχυση της εικόνας και του εξωστρεφούς χαρακτήρα του Δήμου Αγρινίου.

Στη φωτογραφία οι περυσινοί νικητές της μεγάλης κατηγορίας (Open), ομάδα “Πλατεία Χαντζοπούλου”.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.