Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

«Canvas» στο Αγρίνιο : μια έκθεση νοσταλγική με εξώφυλλα δίσκων βινυλίου

«Canvas» στο Αγρίνιο : μια έκθεση νοσταλγική με εξώφυλλα δίσκων βινυλίου

H έκθεση εξωφύλλων δίσκων βινυλίου, η οποία φέρει την ονομασία «Canvas», ξεκίνησε στο Αγρίνιο και η παρουσίαση της κέρδισε τις εντυπώσεις. Μια έκθεση που προκαλεί νοσταλγία και αξίζει να γίνει πόλος έλξης κατά το διάστημα της φιλοξενίας της έως τις 18 Ιανουαρίου 2020 στο Παπαστράτειο Μέγαρο
Το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:00μ.μ.-9:00μ.μ. και το Σάββατο, 11:00π.μ.-1:00μ.μ., εκτός αργιών.
Η εκδήλωση εγκαινίων έλαβε χώρα σήμερα, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, το απόγευμα ενώ το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου που περιηγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο στο υπόγειο του Παπαστρατείου.
Προηγουμένως το κοινό παρακολούθησε τις ομιλίες των Μάκη Μιλάτου (ραδιοφωνικός παραγωγός, παραγωγός δίσκων) και Γιώργου Ψιλιώτη (ραδιοφωνικός παραγωγός), οι οποίοι συνάμα τυγχάνουν και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες δίσκων βινυλίου πανελλαδικά.
Οι τοποθετήσεις τους εστίασαν στη διαχρονική πορεία των δίσκων βινυλίου και την επιρροή τους στο μουσικό γίγνεσθαι. Το συντονισμό είχε ο Ανδρέας Σκαρτσάρης που εργάστηκε άοκνα για την επιτυχίας της
Η έκθεση διοργανώνεται από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη αντίστοιχη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι περισσότερα από 1.000 εξώφυλλα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής 14 συλλεκτών της πόλης και όχι μόνο, θα βρίσκονται στις ειδικά διαμορφωμένες θεματικές βιτρίνες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.