Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Χ.Τρικούπης: Αξιοθαύμαστη παρουσία στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16

Χ.Τρικούπης: Αξιοθαύμαστη παρουσία στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16

Ο στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε με τρεις αθλητές -τριες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16, που διεξήχθη την Τετάρτη 24/06 στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό στάδιο ).

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν αθλητές από 25 σωματεία Αχαΐας ,Ηλείας ,Ζακύνθου ,Κεφαλληνίας και Αιτωλοακαρνανίας. Ειδικότερα η ανακοίνωση του Χ. Τρικούπη για τις επιδόσεις των αθλητών αναφέρει:

Τέλειο ξεκίνημα για τον αθλητή μας Ράπτη Άγγελο (2006 ) στα 3000μ, στον πρώτο του επίσημο αγώνα . Κατετάγη τέταρτος (4 ) ,τρέχοντας απέναντι σε δυνατούς, έμπειρους αντιπάλους και κάνοντας τον πολύ καλό χρόνο 10’min και 43”sec. Έπιασε έτσι το επίσημο όριο της ομοσπονδίας ( ΣΕΓΑΣ ) , πήρε πέντε (5 ) βαθμούς για τον σύλλογο μας και άφησε πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Οι δυο μικρές αθλήτριες μας (2007 ) Κυπριώτη Λαμπριάνα και Νικολοπούλου Ειρήνη , συμμετείχαν στα 80μ και 1200μ αντίστοιχα και προσπάθησαν για το καλύτερο . Η Κυπριωτη Λαμπριανα έκανε 12’min.22” sec. Στα 80μ και η Νικολοπουλου Ειρηνη 5’min .30” sec. Στα 1200μ .

Για τις δυο παραπάνω αθλήτριες ο στόχος ήταν να αποκτήσουν αθλητικές εμπειρίες και να γράψουν μια επίσημη επίδοση στα πόδια τους. .

Επόμενος αγώνας για το στίβο του Χαρίλαου Τρικούπη θα είναι το διασυλλογικό κ 18 (2003 εως 2006 ) στην Πάτρα 04/ Ιουλίου.

Σε αυτούς τους αγώνες ευελπιστούμε και για πρόκριση αθλήτριας μας, στο αντίστοιχο Πανελλήνιο . Κάτι που εφετος λογω των περιορισμών του κορονοιου είναι τρομερά δύσκολο, μια και προκρίνονται μόνο 16 άτομα ανά αγώνισμα.

Με πληροφορίες από aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.