Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Χαιρετίζουν την πρόταση της Περιφέρειας Ηπείρου για τα διόδια Ακτίου οι στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας

Χαιρετίζουν την πρόταση της Περιφέρειας Ηπείρου για τα διόδια Ακτίου οι στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) χαιρετίζει την πρόταση που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, για την καθιέρωση «κάρτας ημέρας» στα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας, αλλά και μείωση της τιμής κατά 50% για τους κατοίκους με επαγγελματικές δραστηριότητες στις δύο πλευρές.

Η εν λόγω πρόταση, που φαίνεται να υιοθετείται, κατατέθηκε από τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη με την επισήμανση «Κανείς Υπουργός δεν θα υπογράψει να μην πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι. Αυτό θα το πετύχουμε μόνο μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας με τη δική μας δουλειά».

Παράλληλα η ΕΣΠΕΑΙΤ καλεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε τον Νοέμβριο του 2019, εκθέτοντας για το θέμα των διοδίων, να αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες ή σε συντονισμένη δράση, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του στα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφέρεια του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Η δουλεια τους ειναι στην Αιτωλοακαρνανια και εκει να μενουν ωστε να μην χρειαζεται να πληρωνουν διοδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.