Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Χαλκιόπουλο: Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τις τρεις συλλήψεις

Χαλκιόπουλο: Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τις τρεις συλλήψεις

Την πόρτα της αρμόδιας Ανακρίτριας Αγρινίου περνούν σήμερα, μετά και την προθεσμία που είχαν λάβει, για να απολογηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλου σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 91χρονου άνδρα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για τις τρεις συλλήψεις που σημειώθηκαν για την υπόθεση.

Αναλυτικά:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οι οποίοι κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ταυτοποιήσουν, να συλλάβουν και να οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, τρείς (3) ημεδαπούς δράστες που διέπραξαν ληστεία σε οικία ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω δράστες εισήλθαν στην οικία των ηλικιωμένων, τους έδεσαν και τους φίμωσαν, με συνέπεια τον θάνατο του 91χρονου άνδρα και την βαριά σωματική βλάβη της 85χρονης συζύγου του, η οποία έμεινε δεμένη και φιμωμένη επί έξι (6) ημέρες, ενώ αφαίρεσαν και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους του συναδέλφους! Πάντα επιτυχίες! 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γενικός Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                           ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.