Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Γεμάτη χαμόγελα η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών στο Αγρίνιο (φωτο)

Γεμάτη χαμόγελα η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών στο Αγρίνιο (φωτο)

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ,σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης του Αγρινίου, η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Ένωσης Αξιωματικών ΓΕΠΑΔΔΕ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών:

Η χαρά και το γέλιο γέμισαν τα πρόσωπα και τις καρδιές των παιδιών στην Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και με την Ένωση Αξιωματικών ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Ε. και την Δ.Α. Ακαρνανίας.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την 21/12/2019 σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης του Αγρινίου, όπου οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν, χόρεψαν, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ζωγράφισαν τις φατσούλες τους με χριστουγεννιάτικα σχέδια και διασκέδασαν με τον κλόουν – ταχυδακτυλουργό ‘’Mojo – Jojo’’. Στο τέλος ο Αϊ – Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδάκια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής και ευχόμαστε το μήνυμα της αγάπης που μας έφερε ο Χριστός με την γέννησή του να φωλιάσει στις καρδιές όλων μας και αποτελεί οδηγό στην ζωή μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.