Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.
Έλαβε χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ορκωμοσία τμήματος ΔΕΑΠΤ Πανεπιστημίου Πατρών. Συγκεκριμένα, ορκίστηκαν δύο Διδάκτορες και 38 προπτυχιακοί φοιτητές.
Τα πτυχία παρέδωσαν ο Κοσμήτορας της Γεωπονικής Σχολής κ. Αθανάσιος Λάνταβος και ο Πρόεδρος Τμήματος κ. Γρηγόρης Μπελιγιάννης.
Ακολούθησε η ορκωμοσία τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Πανεπιστημίου Πατρών.
Ορκίστηκαν 23 προπτυχιακοί φοιτητές. Τα πτυχία παρέδωσαν ο Κοσμήτορας της Γεωπονικής Σχολής κ. Αθανάσιος Λάνταβος και ο Πρόεδρος Τμήματος κ. Γρηγόρης.
Ορκίστηκαν, τέλος, από το τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος (που έχει καταργηθεί) ένας Διδάκτορας και 11 προπτυχιακοί φοιτητές. Τα πτυχία παρέδωσαν ο Κοσμήτορας της Γεωπονικής Σχολής κ. Αθανάσιος Λάνταβος και ο Πρόεδρος Τμήματος κ. Γιώργος Τσάμης.
Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία του ΔΕΑΠΤ
Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Πανεπιστημίου Πατρών
Από την ορκωμοσία του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος
Στιγμές χαράς μετά το πέρας της τελετής