Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Χάντμπολ γυναικών: απονομές στη φιέστα του Παναιτωλικού

Χάντμπολ γυναικών: απονομές στη φιέστα του Παναιτωλικού
144aba6c568fde2fce1a77afef2ebf5c_XLΜε επιτυχια διεξήχθησαν  οι διήμερες δραστηριότητες του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ. ,το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, που περιελάμβαναν επίδειξη του αθλήματος χειροσφαίρισης στην κεντρική πλατεία της πόλης, την τελετή λήξης των τμημάτων, την φιέστα της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης του συλλόγου, που κατέκτησε την άνοδο και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία και φιλικούς αγώνες χάντμπολ μεταξύ της γυναικείας ομάδας του συλλόγου και της Εθνικής Ελλάδος και μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” .

151

Κατά την τελετή λήξης, το Σάββατο 18 Ιουνίου και πριν τον φιλικό αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι εξής απονομές :

154

157
ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς τον κ. Νικόλαο Παπαγιάννη για την πολύχρονη προσφορά του στο τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής. Την απονομή έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Σπύρος Μαυρομάτης.

158

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς τον φυσικοθεραπευτή του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Καλφούντζο από τον Β’ Αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Νικόλαο Χούση.

159

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την προπονήτρια κα Στάλω Νικολάου για την προσφορά της στον σύλλογο. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Θωμάς Σπύρου.

160

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την Εθνική Ελλάδας Γυναικών από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτη Στεργίου. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε η παίκτρια της εθνικής Παπανικολάου Φραγκούλα ενώ στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Γιάννης Στρατάκης απένειμε αναμνηστική πλακέτα προς τον Παναιτωλικό για την άνοδο της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης στην Α1.

161

162

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ την οποία έκανε η αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κα Χριστίνα Σταρακά. Το βραβείο παρέλαβε η παίκτρια της ομάδας Ολίνα Ανδρίτσου.

164

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την αρχηγό του Παναιτωλικού  Χριστίνα Δήμου, την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νικόλαος Γκρίζης

166

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την τερματοφύλακα της ομάδας μας, αθλήτρια και μητέρα τριών παιδιών Αντιγόνη Σιάσου την οποία έκανε ο Γεν. Γραμματέας του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Ηλίας Τσιάντης.

167

168

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας από το μέλος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Αλέκο Σύρμο προς τον κ.Αναστάσιο Βέργο για την πορεία του στον χώρο της διαιτησίας χειροσφαίρισης και την προσφορά του στο άθλημα, ενώ στη συνέχεια ο συνάδελφός του διαιτητής κ. Γεώργιος Αβράμης του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα για τα χρόνια συνεργασίας τους στην Α1 Εθνική.

169

170

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ προς την ΟΜΑΔΑ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Βασίλης Κρανιώτης.

171

173

177

156

155


Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτης Στεργίου και η διοίκηση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την αντιπεριφερειάρχη κα Χριστίνα Σταρακά, τον Δήμο Αγρινίου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κο Νικόλαο Γκρίζη, που στάθηκαν αρωγοί στη διοργάνωση αυτή, τους χορηγούς, τα μέλη του συλλόγου και τους παλαιμάχους που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, τους προπονητές, τους αθλητές και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο και εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


Στη συνέχεια, ακολούθησε ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ μεταξύ της ομάδας μας και της Εθνικής Ελλάδος, ενώ το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δραστηριότητες με τον ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ μεταξύ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

Περισσότερες φωτό ΕΔΩ 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.