Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Χάντμπολ γυναικών: φιέστα Παναιτωλικού με τις Εθνικές

Χάντμπολ γυναικών: φιέστα Παναιτωλικού με τις Εθνικές

DZSmSKmΟ Eρασιτέχνης Παναιτωλικός στα πλαίσια του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου, διοργανώνει φιλικούς αγώνες χειροσφαίρισης μεταξύ της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Γυναικών και της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Νεανίδων. Θα λάβουν χώρα το διήμερο 18-19 Ιουνίου 2016 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» .
Η διοργάνωση αποτελεί τη φιέστα της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης του συλλόγου, που κατέκτησε την άνοδο και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ενώ παράλληλα θα γίνει και η Τελετή Λήξης των τμημάτων του Παναιτωλικού.
Ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ. Παναγιώτης Στεργίου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία οι φίλαθλοι να δουν από κοντά από το θεαματικό άθλημα του χάντμπολ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα, αφού το μοναδικό ευρωπαϊκό μετάλλιο (ασημένιο) του Παναιτωλικού προέρχεται από το μπιτς χάντμπολ το 2011 στην Φουενγκιρόλα της Ισπανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλογών. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΟΧΕ και το Δ.Σ. για την αποδοχή της πρόσκλησης, αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου για την στήριξη. Είναι τιμή για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο, η παρουσία των Εθνικών ομάδων στην πόλη μας. Θα είναι μια γιορτή του χάντμπολ. Ο Παναιτωλικός στηρίζει το άθλημα και το έχει κάνει και στο παρελθόν. Είναι επίσης μία πολύ καλή ευκαιρία να βραβεύσουμε τα κορίτσια της ομάδας που κέρδισαν επάξια την άνοδο στην Α1 Γυναικών».
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και Πρόεδρος της Ένωσης Χειροσφαίρισης Σωματείων Βορειοδυτικής Ελλάδος, Βασίλης Κρανιώτης επεσήμανε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Παναιτωλικό, τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την αρωγή τους στην πραγματοποίηση του καμπ προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων, αλλά και στο τουρνουά. Η ιστορική ομάδα του Αγρινίου στηρίζει το χάντμπολ και βοηθάει την ανάπτυξη του αθλήματος στην Δυτική Ελλάδα. Η ΟΧΕ και η Ένωση θα είναι πάντα στο πλευρό τους»
Ο Γιάννης Στρατάκης, μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων ως υπεύθυνος για τις Εθνικές ομάδες Γυναικών τόνισε: «Το τριήμερο αθλητικό γεγονός στο Αγρίνιο έχει πολλούς συμβολισμούς. Συνδυάστηκε με την άνοδο του Παναιτωλικού, στην Α1 Γυναικών, τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και την ρεαλιστική ανάγκη των Εθνικών ομάδων να βρεθούν σε κοινή προετοιμασία πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων την νέα σεζόν.
Συγχρόνως εκμεταλλευόμαστε την παρουσία αυτή για την προώθηση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή μέσα από εκδηλώσεις που θα γίνουν στην διάρκεια της παρουσίας των Εθνικών ομάδων στην πόλη του Αγρινίου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Παναιτωλικό, αλλά επίσης τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που καλύπτουν εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της διοργάνωσης».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.