Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Χαρδαλιάς: Πρέπει να περάσουμε από τη φάση της επιμονής στη φάση της υπομονής

Χαρδαλιάς: Πρέπει να περάσουμε από τη φάση της επιμονής στη φάση της υπομονής

«Μέχρι τις 27 Απριλίου είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να εστιάσουμε στην προσπάθεια που κάνουμε» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς

Σύμφωνα με τον ίδιον από το σύνολο 362 τεστς που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα υπήρξαν συνολικά 25 θετικά κρούσματα και 16 από τους πολίτες που νοσούν από τον ιό μεταφέρθηκαν σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης με περιμετρική και εσωτερική περιφρούρηση.

Η συντριπτική πλειονοψηφία των κατοίκων στην περιοχή της Λάρισας που εντοπίστηκαν τα κρούσματα τηρούν την καραντίνα – κάτι για το οποίο τους ευχαρίστησε- ενώ υπογράμμισε ότι κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του υπουργείο Υγείας θα επεκτείνουν τους ελέγχους σε όμορους οικισμούς. Παράλληλα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Λάρισας και τον Περιφερειάρχη ορίστηκαν έξι διαμεσολαβητές για τον καλύτερο συντονισμό.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας οι έλεγχοι στα αεροδρόμια και σε όλες τις εισόδους της χώρας συνεχίζονται και το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκε μόλις ένα θετικό κρούσμα. Παράλληλα τόνισε ότι περίπου 5.500 πολίτες βρίσκονται σε καραντίνα αν και ο αριθμός σταδιακά μειώνεται.

«Πρέπει να περάσουμε από τη φάση της επιμονής στη φάση της υπομονής να δείξουμε συνέπεια στον σκοπό μας,. Να βλέπουμε τι συμβαίνει στις γύρω χώρες και σε ολόκληρον τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστά ο κ. Χαρδαλιάς.

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.