Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Χαρδαλιάς: Την Δευτέρα οι αποφάσεις για το άνοιγμα των Δημοτικών

Χαρδαλιάς: Την Δευτέρα οι αποφάσεις για το άνοιγμα των Δημοτικών

Την σκυτάλη από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Όπως είπε χθες ξεκίνησε το τρίτο στάδιο επαναλειτουργίας της αγοράς και επέστρεψαν και άλλοι μαθητές στα σχολεία. Το πρόγραμμα προχωράει σταθερά και ομαλά και οι εικόνες της Ελλάδας ταξιδεύουν στον κόσμο και αυτό είναι κέρδος για την χώρα.

Είπε ακόμα ότι οι χώροι εστίασης ανοίγουν την Δευτέρα 25 Μαΐου και από εκείνη την ημέρα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στα νησιά. Για το άνοιγμα των Δημοτικών οι αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Για όσους έρχονται από το εξωτερικό το μέτρο της 14ημερες καραντίνας έχει παραταθεί και ισχύει έως τις 31 Μαΐου.

Αυτή την στιγμή είναι σε καραντίνα πάνω από 3.000 συμπολίτες μας. Αν είναι θετικό το τεστ μένουν στο ξενοδοχείο και αν είναι αρνητικό συνεχίζουν την καραντίνα στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

Η μέχρι σήμερα πορεία μας είναι θετική και η χώρα μας μνημονεύεται ως παράδειγμα προς μίμηση, είπε ακόμα και ζήτησε να μην χαλαρώσουμε.

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΩΠΙΩ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

  2. Ανωνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩΠΙΩ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΣΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.