Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Χάσαμε την Όλγα Φαρμάκη. Στοπ.

Χάσαμε την Όλγα Φαρμάκη. Στοπ.

farmaki_13Η τελευταία ευκαιρία για να μπορέσουμε κι εμείς στην Αιτωλοακαρνανία να ακουστούμε για κάτι καλό παρήλθε οριστικά, φίλε αναγνώστη. Είχαμε κι εμείς την ελπίδα ότι θα ασχοληθεί η Τατιάνα και για κάτι καλό μαζί μας- πλην εγκλημάτων και δυστυχημάτων- αλλά πάει κι αυτό, έμεινε όνειρο απατηλό.

Η δική μας Όλγα, η Φαρμάκη, δεν είναι πια στο Survivor αποχωρώντας οικειοθελώς και βυθίζοντας σε θλίψη το μισό περίπου twitter και κάπου το 80%(με πρόχειρους αλλά επιστημονικούς υπολογισμούς)των τηλεθεατών.

Η αγαπημένη Αγρινιώτισσα του κοινού, η Όλγα που έπεισε και τον πιο δύσπιστο ότι δεν μιλάνε όλοι στο Αγρίνιο με «gνι» και «gλι», ότι εκτός από ελιά, καπνό και Παναιτωλικό βγάζουμε και ωραία κορίτσια που σκίζουν στα «αθλήματα» αλλά είναι και ευγενή, με καλούς τρόπους, πιάνο, γαλλικά κλπ, ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί άλλο και αποχωρεί. Χωρίς ίντριγκες και υστερίες, φεύγει από τον μακρινό αφιλόξενο τόπο όπου άλλοι κάνουν διακοπάρες και άλλοι βασανίζονται.

Αν παρακολουθήσει κανείς τον χαμό που ακολούθησε, το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει άμεσα διότι δεν υπάρχει κανείς να ταυτιστεί ο κόσμος μαζί του. Καθώς δεν υπάρχουν Ντάνοι και Μάριοι πλέον, η Όλγα η Φαρμάκη ήταν μία κάποια λύσις. Χωρίς υπερβολή, αν διαβάσεις αυτά που γράφονται από χθες στο twitter μοιάζει σαν να νίκησε η αδικία και η κακία την ίδια την αρετή!

Τόσα σχόλια με την λέξη «αξιοπρέπεια» είχαμε να δούμε από την εποχή που ήταν πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου… Σε κάθε περίπτωση ο δήμαρχος Αγρινίου δεν πρέπει να αφήσει έτσι αυτή την ευκαιρία. Τώρα πρέπει να εκμεταλλευτεί την προστιθέμενη αξία της Όλγας και να στηρίξει πάνω της μια καμπάνια για την προβολή τη πόλης, ώστε να ενισχυθεί ο τουρισμός του Αγρινίου κατά 1500%.

Μια μίνι ταινία με την Όλγα καπνεργάτρια των αρχών του προηγούμενου αιώνα να προβάλει το Αγρίνιο του μόχθου και των αγώνων θα έστελνε την Τατιάνα για βρούβες, αν μας επιτρέπεται η έκφραση… Αντίο Όλγα, το μαρτυρικό Αγρίνιo σε τιμά.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.