Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Χάβος: Σήμερα έγινε μία μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία (βίντεο)

Χάβος: Σήμερα έγινε μία μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία (βίντεο)

sup-panai-levad33Σκασμένος από το αποτέλεσμα και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος τονίζοντας μεταξύ άλλων το… αυτονόητο, ότι σήμερα έγινε μια μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία. Αναλυτικά:

« Δουλέψαμε για δύο εβδομάδες πάρα πολύ καλά έχοντας σαν στόχο το σημερινό παιχνίδι και ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία αμύνεται μαζικά με δέκα παίκτες πίσω από το μισό γήπεδο. Ξέραμε ότι ο μόνος τρόπος να κινδυνέψουμε ήταν οι στατικές μπάλες είτε οι μεγάλες μπάλες από τον άξονα είτε από πλάγια. Παρ’ όλο που δουλέψαμε στο επιθετικό κομμάτι το πώς θα βρούμε λύσεις για να διασπάσουμε αυτή τη μαζική άμυνα, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο η διακοπή δε μας έκανε καλό. Δεν είχαμε το ρυθμό που θέλαμε και δεν βάλαμε ταχύτητα στο παιχνίδι παρασυρόμενοι στον αργό ρυθμό που ήθελε να επιβάλλει η αντίπαλη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση και θεωρώ ότι μετά το γκολ η ομάδα άρχισε να ρολάρει. Βοήθησαν πάρα πολύ οι αλλαγές, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε και από τον άξονα και από τα πλάγια, δημιουργήσαμε πάρα πολλές τελικές για το εύκολο γκολ αλλά δυστυχώς σήμερα έγινε μια μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία.

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί είναι κρίμα και άδικο για τα παιδιά και την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και για τον κόσμο που σήμερα πάλι ήταν μαζί μας και τον ευχαριστούμε. Θέλουμε να τους κρατήσουμε και να τους κάνουμε και περισσότερους. Θεωρώ ότι κερδίζοντας το σημερινό παιχνίδι θα κάναμε ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Σίγουρα και η νίκη είναι τρεις βαθμοί, η ομάδα αποκτάει άλλο μέταλλο και άλλη ψυχολογία».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αν έπρεπε να φορτώσει από την αρχή περισσότερο την επίθεση δεδομένου ότι θα αντιμετώπιζε μια πολύ σφιχτή άμυνα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες φάσεις του Παναιτωλικού βγήκαν στην επανάληψη με την είσοδο του Μαρκόβσκι και των άλλων δύο αλλαγών, εξήγησε:

«  Όλοι μετά το παιχνίδι γίνονται μετά Χριστόν προφήτες. Επίσης πρέπει να σκεφτείτε ότι όταν θες να κρατήσεις ισορροπίες σε μία ομάδα και έχει πέντε γκολ υπέρ στα τελευταία δύο παιχνίδια έχοντας κερδίσει και τον Παναθηναϊκό και μηδέν κατά, δεν αλλάζεις ενδεκάδα».

Κλείνοντας ο κ. Χάβος τόνισε ότι το σημερινό, δεν του έχει ξανασυμβεί ποτέ στην καριέρα του και ούτε πρόκειται να το ξαναδεί!

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.