Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Χάβος: Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα

Χάβος: Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα

Στη ρήση “ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις προσπαθείς να μην το χάσεις” στάθηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Λαμία (1-1). Τόνισε ότι ο Παναιτωλικός του πρώτου ημιώρου ήταν ο καλύτερος από τη μέρα που έχει έρθει στην ομάδα.

Αναλυτικά δήλωσε ο Μάκης Χάβος:  «Νομίζω ότι στα πρώτα 25-30 λεπτά ήταν ο καλύτερος Παναιτωλικός από τη μέρα που έχω έρθει. Από εκεί και πέρα η Λαμία ισορρόπησε το ματς και δεχθήκαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η ένταση και λόγω ψυχολογίας και λόγω κούρασης από τα 120 λεπτά που παίξαμε στη Νέα Σμύρνη και θα μπορούσε η Λαμία να κάνει και δεύτερο γκολ με τη φάση του Βασιλόγιαννη. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν στο τέλος και έχουμε πει ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις προσπαθείς να μην το χάσεις.

Ο Ντάουντα είναι ακόμη νέος στην ομάδα και πρέπει να προσαρμοστεί με αυτοματισμούς μέσα στην ομάδα.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο και το ξέρετε όλοι. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Θα ανησυχούσα αν δεν κάναμε φάσεις. Πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν και οι αντίπαλοι. Είναι και θέμα γκαντεμιάς ότι σκόραρε ο αντίπαλος με την πρώτη φάση».

Σε ερώτηση που του έγινε από το agninionews.gr για τη μακροχρόνια απουσία του Μουνιέ είπε:

«Ο Μουνιέ είχε να παίξει αρκετό καιρό και το ξέραμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είχε ένα πρόβλημα στο φιλικό που δώσαμε. Ζήτησε και ο ίδιος να μπει σήμερα. Νομίζω θα επανέλθει είτε στο ματς της Τετάρτης είτε στο ματς με τον Άρη».

            Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.