Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Χιούμορ δημοτικού συμβούλου : «Μην περιφέρεται ανάμεσα μας ο δήμαρχος Αγρινίου, ήρθε πρόσφατα από την Ιταλία»

Χιούμορ δημοτικού συμβούλου : «Μην περιφέρεται ανάμεσα μας ο δήμαρχος Αγρινίου, ήρθε πρόσφατα από την Ιταλία»

Διακινείται με διάθεση χιούμορ στα social media, το εκστόμισε και αστειευόμενος ο σύμβουλος Χρήστος Κορδολαίμης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου που είναι σε εξέλιξη. «Μην περιφέρεται ανάμεσα μας ο δήμαρχος, ήρθε πρόσφατα από την Βόρεια Ιταλία», υπονοώντας τον… κορονοϊό.

Ο Παπαναστασίου ωστόσο τον επανέφερε στην… τάξη σημειώνοντας πως δεν ήταν στον ιταλικό Βορρά αλλά στη Ρώμη όπου-θυμίζουμε- ως επικεφαλής αντιπροσωπείας παρέλαβε βραβείο για τις εκδηλώσεις Ελαία.

Καθώς όμως το ζήτημα του κορονοϊού είναι σοβαρό ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τίμος Παπανικολάου κάλεσε τη δημοτική αρχή να λάβει μέτρα , με τον δήμαρχο να είναι καθησυχαστικός, να ζητά ψυχραιμία και να σημειώνει πως τα σχολεία εφοδιάστηκαν εγκαίρως αντισηπτικά και λαμβάνονται τα σχετικά μέτρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ……..ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΄΄ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ΄΄ !!!!!CHRISTOS

  2. Ανώνυμος

    Ιταλια,αεροπλανο,κοσμος και κοσμακης…καλα λεει ο χρηστος κανε μια βολτα στο νοσοκομειο μαzι με ολο το γκρουπ που πηγε μαzι σου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.