Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

83χρονος και άλλοι πέντε συνελήφθησαν στο Αγρίνιο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

83χρονος και άλλοι πέντε συνελήφθησαν στο Αγρίνιο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

astynomia34Ημέρα εξόρμησης των κλιμακιών υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας ήταν η σημερινή. Βεβαιώθηκαν πολλές τροχονομικές και άλλες παραβάσεις ενώ έγιναν και εννέα συλλήψεις.
Έξι απο αυτές μάλιστα αφορούσαν οδήγηση χωρίς δίπλωμα, σε δυο περιπτώσεις Ι.Χ. επιβατικών οχημάτων και σε τέσσερις δικύκλων.
Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή του Αγρινίου ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι ηλικίας 83 ετών. Οι άλλοι οδηγοί είναι ηλικίας 18,22,27, 50 και 65 ετών.Επιπλέον, σε βάρος του 83χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, στέρηση άδειας κυκλοφορίας και βεβαιώθηκε παράβαση για οδήγηση μοτοποδηλάτου χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.
Επίσης συνελήφθη στην περιοχή του Αγρινίου ένας 57χρονος φυγόποινος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο. Συνελήφθη εξάλλου  61χρονος υπεύθυνος καταστήματος υγεινομικού ενδιαφέροντος για στέρηση βιβλιαρίου υγείας και στη Βόνιτσα ένας 56χρονος για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς δεν είχε ανανεώσει την άδεια καραμπίνας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.