Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Χοντραίνει η προεκλογική αντιπαράθεση στο Μεσολόγγι

Χοντραίνει η προεκλογική αντιπαράθεση στο Μεσολόγγι

Εντείνεται η προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο  Μεσολογγίου. «Αληθεύει ότι Διευθύντρια ΚΔΑΠ του Δήμου μας κατήγγειλε υπάλληλο ότι δεν τηρεί το ωράριο εργασίας και από σύμπτωση είναι και οι δύο υποψήφιοι με τον κύριο Καραπάνο;», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός του Π.Παπαδόπουλου «Η Κοινωνία Μπροστά» . «Δεν έχει σταματημό ο ηθικός και πολιτικός κατήφορος του Π. Παπαδόπουλου», απαντά ο συνδυασμός του δημάρχου Νίκου Καραπάνου. Οι ανακοινώσεις:

 Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Η κοινωνία Μπροστά»

Άρχισαν τα όργανα: Αληθεύει ότι Διευθύντρια ΚΔΑΠ του Δήμου μας κατήγγειλε υπάλληλο ότι δεν τηρεί το ωράριο εργασίας και από σύμπτωση είναι και οι δύο υποψήφιοι με τον κύριο Καραπάνο;

Προφανώς η “πληθώρα” υποψηφίων του «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ», άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες παρενέργειες. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι κυρία η οποία φέρει τον τίτλο της Διευθύντριας ΚΔΑΠ του Δήμου μας, η οποία και είναι υποψήφια με τον κ. Καραπάνο, προέβη σε καταγγελία – αναφορά κατά ετέρου συνυποψήφιού της υπαλλήλου του συγκεκριμένου ΚΔΑΠ, ότι παρανομεί τακτικά και καθυστερεί να προσέλθει στο χώρο εργασίας του κατά μία (1) τουλάχιστον ώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στη δομή!

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, εάν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, να το διαψεύσει, διότι αν ισχύει, είναι σαφές ότι άρχισαν τα όργανα και δεν ξέρουμε αυτή η υπόθεση που θα βγάλει. Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείτε να μιλήσετε για επικοινωνιακή εντυπωσιοθηρία γιατί υπάρχουν τα “πειστήρια του εγκλήματος”…

Η απάντηση του συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας»

Δεν έχει σταματημό ο ηθικός και πολιτικός κατήφορος του Π. Παπαδόπουλου

Δεν έχει σταματημό ο ηθικός και  πολιτικός κατήφορος της παράταξης “Κοινωνία Μπροστά” και του επικεφαλής του Παναγιώτη Παπαδόπουλου! “Υφαρπάζοντας” ακόμα και απόρρητα προσωπικά έγγραφα απο “μαγαζιά” κολλητών του με πρωτοφανείς ενέργειες δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου . Παραπέμποντας στις σκοτεινότερες σελίδες της αυτοδιοίκησης πανελλαδικά η “Κοινωνία Μπροστά”  δεν δίστασε σήμερα να παραβιάσει όχι μόνο προσωπικά δεδομένα συμπολιτών μας αλλά ακόμη και το άρθρο 271 του Ποινικού Κώδικα προς δημιουργία εντυπώσεων!

Με φθηνά κουτσομπολιά και τη γνωστή τακτική , άκουσα, έμαθα αλλά έχω και στοιχεία στη διάθεση μου αν χρειαστεί …. και χωρίς κανένα έννομο συμφέρον για την κοινωνία του Μεσολογγίου τα βάζει με το ΚΔΑΠ και την διευθύντρια του που συμπτωματικά είναι και υποψήφια στο συνδυασμό “δήμος για τα παιδιά μας”!

Υποστηρίζει μέσω νέας επιστολής πως έμαθε οτι καταγγέλλει συνυποψήφιο της για μη έγκυρη προσέλευση στην υπηρεσία ..αλλά επιμελώς δεν  μας λέει απο που έμαθε για την καταγγελία!

κ. Παπαδόπουλε θα σας το ξαναπούμε για πολλοστή φορά!

Ασχοληθείτε επιτέλους με το Νοσοκομείο της πόλης ή με  το συνδυασμό του κολλητού σας κ. Σκαρμούτσου που κρίθηκε καλύτερος απο εσάς για αρχηγός της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ!

Στα περί  προσέλευσης δημοσίων υπαλλήλων αυτό που πρέπει να σας απασχολεί αποκλειστικά  είναι η έγκαιρη προσέλευση των ασθενοφόρων του Νοσοκομείου που διοικείτε  για να μην χάνονται νέοι άνθρωποι όπως συνέβη προχθές για παράδειγμα  όπου το ασθενοφόρο άργησε κοντά στην μισή ώρα  για μια διαδρομή λιγότερη των δυο λεπτών!

Μην χτυπάτε  και μάλιστα με τόσο φθηνό τρόπο την καλύτερη δομή του Δήμου και μάλιστα  για θέματα που λύνονται μεταξύ των υπαλλήλων γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να βρεθείτε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για μια ακόμη φορά!

Ως προς την ουσία της επιστολής που στείλατε θα αποφύγουμε να σας απαντήσουμε ή να διαψεύσουμε κάτι …θα ασχοληθούν εξάλλου άλλοι με αυτό!

Θα αρκεστούμε να σας πούμε μόνο: “Βρείτε τα με την δικαιοσύνη γιατί έχουμε την αίσθηση οτι πάλι σας ψάχνει σήμερα τόσο εσάς όσο και το “συνεργό” της ανακοίνωσης σας.

Τελικά σε αυτές τις εκλογές δεν έχουμε καταλάβει τι στόχο έχετε!

Μήπως τελικά κ. Παπαδόπουλε ο στόχος σας είναι να καταλήξετε ο “αυτοφοράκιας” των Δημοτικών Εκλογών στο Μεσολόγγι;

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.