Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Χορεύοντας στη Γέφυρα της Τατάρνας!


Ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου συνδυάζονται αρμονικά οι ομορφιές της φύσης στα όρια της Αιτωλοακαρνανίας με την Ευρυτανία με τον εναέριο χορό, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Πρωταγωνίστρια είναι η Κατερίνα Σολδάτου, εκπαιδεύτρια, χορογράφος και performer εναέριου χορού, η οποία μαζί με την ομάδα της βρέθηκε την Πρωτοχρονιά στην Ευρυτανία και χόρεψε στη γέφυρα της Τατάρνας.

«Στα τέλη Δεκεμβρίου του β2016 μου τηλεφώνησε ο συνεργάτης μου Ηλίας Φωτεινός προτείνοντάς μου να με ασφαλίσει στη γέφυρα της Τατάρνας. Μου έστειλε φωτογραφίες και βίντεο τραβηγμένα από τη λίμνη των Κρεμαστών. Δεν ήταν πολύ δύσκολο να με πείσει, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ακόμα και στην Αθήνα ήταν πολύ δύσκολες. Μαζί με το Σπύρο Μπάντιο γνωστό αθλητή και κινηματογραφιστή περιπέτειας, ιδρυτή του “Manic Side”, δημιουργήσαμε ένα ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας στην ιστορική γέφυρα Τατάρνας», λέει στο CNN Greece η Κατερίνα Σολδάτου.

«Όταν επιλέξαμε να γίνει το γύρισμα είχε μόλις -3 βαθμούς Κελσίου. Βρισκόμουν κρεμασμένη από ύψος 43 μέτρα από την επιφάνεια της λίμνης. Ευτυχώς αυτή τη φορά ο άνεμος ήταν αρκετά ευνοϊκός και διευκόλυνε την πτήση μου», προσθέτει.

cnn.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.