Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Από χωριό σε χωριό η Αφροδίτη Μπουμπούλη – Περιοδεία στον ορεινό Βάλτο

Από χωριό σε χωριό η Αφροδίτη Μπουμπούλη – Περιοδεία στον ορεινό Βάλτο

Συνεχίζει τις περιοδείες της σε χωριά και κοινότητες της Αιτωλοακαρνανίας, η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Αφροδίτη Μπουμπούλη.

Η κυρία Μπουμπούλη περιόδευσε στα χωριά του ορεινού Βάλτου όπου είχε επαφές με τους πολίτες, οι οποίοι την υποδέχτηκαν με θέρμη.

Τα βασικά θέματα που απασχολούν τους δημότες, είναι η επάρκεια και η ποιότητα του νερού, η άρδευση, το οδικό δίκτυο και η υγεία.

Ειδικά για το τελευταίο, είναι γνωστή η έλλειψη στελέχωσης με ανθρώπινο δυναμικό των δομών Υγείας που παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις των κατοίκων εδώ και χρόνια, οι αρμόδιοι αδιαφορούν προκλητικά.

«Βασικό αίτημα του κάθε συμπατριώτη μας, είναι η ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Αυτό το μήνυμα λαμβάνω όπου κι αν πάω, σε κάθε χωριό μας, από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο και το πιο απομακρυσμένο. Πρέπει όλοι να πάμε ενωμένοι στην κάλπη της 7ης Ιουλίου και όπως οι Αιτωλοακαρνάνες έδωσαν το ισχυρό μήνυμα στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου, έτσι να πράξουν και την επόμενη Κυριακή”, τόνισε η κ. Μπουμπούλη.

Η υποψήφια Βουλευτής ζήτησε από τους πολίτες του Βάλτου να προσέλθουν στην κάλπη στις εκλογές της Κυριακής και να στείλουν το ηχηρό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή δίνοντας δυνατή εντολή και αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.