Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Χωρίς αποτέλεσμα και η από αέρος έρευνα για τον Λάμπρο Νταλαπέρα

Χωρίς αποτέλεσμα και η από αέρος έρευνα για τον Λάμπρο Νταλαπέρα

Κανένα  ίχνος του 63χρονου Λάμπρου Νταλαπέρα ,καταγόμενου από την περιοχή του Αγρινίου, που αγνοείται από το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου, δεν έχουν εντοπίσει οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης του στην περιοχή της Λευκάδας.
Ο εν λόγω άνδρας έφυγε από το σπίτι του στηn περιοχή Καραβέλλα του νησιού, όπου έμενε με την οικογένεια του, οδηγώντας ένα Νισσάν Πριμέρα, χρώματος μπορντό,  με αριθμό πινακίδας ΑΙΕ7736.
Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας της Λευκάδας δεν τον έχουν καταγράψει να φεύγει από το νησί με το αμάξι του και για το λόγο αυτό οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή.
Σύμφωνα με τo lefkadapress.gr,  ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο διοικητή της Ασφάλειας Λευκάδας Αντώνης Σικιώτης  πέταξε χθες από το Άκτιο κάνοντας το γύρο του νησιού παρατηρώντας τις ακτές αλλά και πτήσεις στα ορεινά του προσπαθώντας να εντοπίσει ίχνος του αγνοούμενου ή του αυτοκινήτου του. Και αυτή η έρευνα απέβη άκαρπη με την αγωνία των δικών του να κορυφώνεται μιας και είχαν ελπίδα πως με την πτήση του ελικοπτέρου θα βρεθεί κάποιο ίχνος.
Ο Λάμπρος Νταλαπέρας έχει ύψος 1.70 και όταν χάθηκε φορούσε κόκκινο μπουφάν με κουκούλα, μπλε φόρμα και καφέ αθλητικά παπούτσια.Για την εξαφάνιση του έχει σημάνει Silver Alert.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.