Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Χωρίς τηλεκπαίδευση τα σχολεία την Τρίτη και στην Αιτωλοακαρνανία

Χωρίς τηλεκπαίδευση τα σχολεία την Τρίτη και στην Αιτωλοακαρνανία

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με την οποία δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στις περιοχές όπου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Παρομοίως  και στην Αιτωλοακαρνανίας καθώς σχετική ενημέρωση δίνεται στις σχολικές μονάδες τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Συγκεκριμένα, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Η ενημέρωση στα σχολεία της Δευτεοβάθμιας 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ευτυχώς… Να ξεκουραστούν λίγο και οι δάσκαλοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.