Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Χρ. Σταρακά: “Μετά από τόσα χρόνια το Πάρκο γίνεται όπως το ήθελαν όσοι βάζουν και τώρα εμπόδια”

Χρ. Σταρακά: “Μετά από τόσα χρόνια το Πάρκο γίνεται όπως το ήθελαν όσοι βάζουν και τώρα εμπόδια”

Κατά τη χθεσινή συζήτηση για το Πάρκο, ιδιαίτερα αιχμηρή υπήρξε στην τοποθέτηση της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χριστίνα Σταρακά που επιχείρησε να αναδείξει την έλλειψη οράματος της δημοτικής αρχής αλλά και την υποβάθμιση του θέματος που ήρθε προς συζήτηση «στις 11 το βράδυ με δέκα νοματαίους στην αίθουσα».

Επισήμανε τις μεγάλες διαφορές της αρχικής μελέτης του 2017 και της νέας τονίζοντας πως τότε οι εικόνες ήταν ελπιδοφόρες και προκάλεσαν προσδοκίες . «Εκ του αποτελέσματος  η τότε πρόταση  υπήρξε εικονική.  Δεν υπάρχει πλέον κανένα από τα δυνατά σημεία», σχολίασε. «Το πάρκο είναι πολύ μεγάλο για να λέμε πως “αυτό ήθελαν οι υπηρεσίες, αυτό κάναμε”», σχολίασε τονίζοντας πως «υπάρχουν ευθύνες».

Μεγάλη εντύπωση έκανε ωστόσο μια αποστροφή του λόγου της. Η αναφορά ήταν μια ευθεία βολή για τις παρεμβάσεις που έγιναν από διάφορες πλευρές, κάτι που δεν αρνήθηκε άλλωστε ποτέ ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου.
Η αναφορά της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ήταν:”Τελικώς, μετά από τόσα χρόνια καθυστερήσεις,αυτό που κάνατε ήταν να υπηρετήσετε το αφήγημα εκείνων που αντιτάχθηκαν σε ένα πάρκο σύγχρονο και λειτουργικό με φαντασία γιατί ήθελαν ένα Πάρκο όπως το φανταζόταν οι ίδιοι.
Πολύ φοβάμαι ότι έχει και χειρότερα, μοιάζετε να είστε δέσμιος απέναντι στις θέσεις και τις παρεμβάσεις κάποιων σχετικά με το Πάρκο κ. δήμαρχε.Πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα βάλουν νέα εμπόδια μέχρι να τους εκχωρήσετε απολύτως την μορφή και την χρήση τελικά του Πάρκου Αγρινίου”…
Την αναφορά αυτή δεν την σχολίασε ο δήμαρχος Αγρινίου, πάντως.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

  2. ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΤΡΕΝΤ

    Πεστε και σεις τη μαλακια σας για να δικαιολογήσετε την φτωχη ύπαρξη σας στα δημοτικά συμβούλια!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.