Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Χρειάζεται προστατευτικό για τον τοίχο το νέο κλειστό στην Αερογέφυρα

κλειστό

Σύμφωνα με προπονητές και γενικά ανθρώπους του μπάσκετ…

Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το κλειστό στην Αερογέφυρα χρειάζεται και είναι σημαντικό για την πόλη; Όχι. Πάει, το ξεκαθαρίσαμε αυτό; Το λέμε για τις προθέσεις μας, άλλωστε σήμερα το απόγευμα θα πάμε πρώτη φορά ένα τέκνο μας να παίξει εκεί, μιας και-σωστά-δόθηκαν και κάποιες ώρες στις ομάδες που προπονούν πιτσιρίκια στα παιδικά τμήματα και μάλιστα στην ευρύτερη περιοχή.

Αφού το ξεκαθαρίσαμε και αφού πούμε ότι το παρκέ σκίζει να σας μεταφέρουμε τώρα τι ακούμε να λένε οι προπονητές και τι σκέφτεται να διεκδικήσει και η ΕΣΚΑΒΔΕ. Λοιπόν, το γήπεδο έχει σχεδιαστεί για προπονητήριο είναι γνωστό αυτό. Άρα οι μπασκέτες του είναι κοντά στον τοίχο, υπερβολικά κοντά για το μπάσκετ που παίζεται πλέον, όπου οι πιτσιρικάδες ξεκινούν από τα εφηβικά να καρφώνουν άνετα.

Υπάρχει- όπως λένε οι ειδικοί, όχι η αφεντιά μας- κίνδυνος για τραυματισμούς. Μπορεί κάποιος από σπρώξιμο ή από λάθος εκτίμηση να σκάσει στον τοίχο. Και άπαντες ζητούν τα ειδικά προστατευτικά που πρέπει να τοποθετηθούν για να αποτραπεί ο παραπάνω κίνδυνος. Ξαναλέμε ότι είναι κάτι που θα ζητηθεί και επίσημα.

Επίσης, το παρκέ είναι το καλύτερο στο είδος του αλλά ακόμη γλιστρά πολύ. Όπως, επίσης, μαθαίνουμε υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα όπως σκόνες κλπ, τα οποία θέλουν ένα δυο καλά καθαρίσματα για να φύγει κι αυτός ο επικίνδυνος παράγοντας από την μέση.

Ορίστε, τα είπαμε τα γράψαμε. Γιατί μας λένε όλοι «να τα λέτε να τα γράφετε» κι όχι από κακή πρόθεση. Για να μην έχουμε τραυματισμούς.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.