Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Χρήσιμα tips για να επιλέξετε την ιδανική εταιρεία καθαρισμού για τον καθαρισμό του κτιρίου σας

Χρήσιμα tips για να επιλέξετε την ιδανική εταιρεία καθαρισμού για τον καθαρισμό του κτιρίου σας

Όπως σοφά λέει και ο λαός μας «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά», επομένως η επιλογή μιας εταιρείας καθαρισμού η οποία θα αναλάβει την καθαριότητα της επιχείρησης ή του κτιρίου μας, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο ακούγεται! Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για την επιλογή σας.

Κάντε μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Είναι πολύ σημαντικό πριν την τελική σας επιλογή να ψάξετε στο διαδίκτυο για διάφορες εταιρείες καθαρισμού, οι οποίες αναλαμβάνουν τον καθαρισμό κτιρίων και να λάβετε συστάσεις από ευχαριστημένους πελάτες ή ακόμα και από άλλες εταιρείες, οι οποίες θα σας διευκολύνουν σημαντικά.

Επιπροσθέτως, αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό είναι όταν έρθετε σε επαφή με την εταιρεία καθαρισμού, είναι να ζητήσετε τα ποσοστά των ευχαριστημένων πελατών οι οποίοι συνεχίζουν την συνεργασία τους με την συγκεκριμένη εταιρεία, ώστε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι τη σχέση που έχουν ως εταιρεία με τους πελάτες τους.

Έπειτα, ρωτήστε το προσωπικό για τα προϊόντα καθαρισμού τα οποία χρησιμοποιεί και ζητήστε έναν λεπτομερή τιμοκατάλογο των προϊόντων. Σε πολλές περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί ότι εταιρείες καθαρισμού χρησιμοποιούν διαφορετικά προϊόντα από αυτά που έχουν συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη ή την εταιρεία, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο επιπλέον χρήματα.

Τέλος, ρωτήστε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Κάθε εταιρεία καθαρισμού κτιρίων παρέχει και διαφορετικές υπηρεσίες καθαρισμού, οι οποίες όταν δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική πρόταση, τελικά αυξάνουν τον λογαριασμό. Αυτό που έχει σημασία είναι σας παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες με το μεγαλύτερο κέρδος για την επιχείρησή σας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία καθαρισμού One Services για τις πολύτιμες πληροφορίες!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.