Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Χριστίνα Σάλτη: Η εξομολόγηση της συμπατριώτισσας μας για την ενδοοικογενειακή βία και το bullying με τα κιλά της

Χριστίνα Σάλτη: Η εξομολόγηση  της συμπατριώτισσας μας για την ενδοοικογενειακή βία και το bullying με τα κιλά της

Η Αιτωλοακαρνάννισα Χριστίνα Σάλτη (πόντια στην καταγωγή, από το Μπαμπαλιό) λύγισε on air στην εκπομπή «The 2night show, μιλώντας για την ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της. Έστειλε όμως και τα φιλιά της στη μητέρα της στο Αγρίνιο.

ΗΧριστίνα Σάλτη, σε μια εξομολόγηση ψυχής, μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε σε μικρή ηλικία στο σπίτι της. «Δεν έχω υποστεί εγώ την βία, αλλά το έβλεπα. Καταρχάς μίλησα γι’ αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος, αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε.

Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για την ζωή τους. Όλο ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει, αλλά όχι γρήγορα. Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε που θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια. Θέλω να ‘μαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Εγώ τον δικαιολογώ, πιστεύω πως τον έχω συγχωρέσει αλλά δεν του το είπα ποτέ γιατί έχει “φύγει” τώρα. Δεν τον βλέπαμε για χρόνια, αλλά τον έχω συγχωρέσει. Ίσως και με αυτό που βίωσα να με έχει κάνει να μη θέλω να κάνω οικογένεια, σε αντίθεση με την αδερφή μου που έλεγε ότι θέλει και την έκανε» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Επίσης, η Χριστίνα Σάλτη αναφέρθηκε στο bullying που έχει βιώσει στον χώρο του τραγουδιού για τα κιλά της και για τις ανασφάλειες που βιώνει. Παραδέχτηκε ότι υπήρξαν άτομα του χώρου της μουσικής που έλεγαν για εκείνη ότι είναι επίφοβη για δουλειά καθώς το βάρος της συνεχώς αυξομειώνεται. «Μου έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες από το επάγγελμα για το σώμα μου. Έλεγαν: “Να μην την πάρουμε στη δουλειά γιατί παχαίνει και αδυνατίζει”. Παλιότερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Τώρα έχουν γίνει κάπως καλύτερα» υπογράμμισε η ίδια.

Δείτε σχετικά βίντεο με δηλώσεις της τραγουδίστριας εδώ.

 www.tlife.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.