Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Χριστίνα Σταρακά: «Είναι ώρα για ευρεία συμμαχία αποφασισμένων πολιτών που δεν συμβιβάζονται με την αδράνεια»

Χριστίνα Σταρακά: «Είναι ώρα για ευρεία συμμαχία αποφασισμένων πολιτών που δεν συμβιβάζονται με την αδράνεια»

Καθώς η καταμέτρηση και στα τελευταία Εκλογικά Τμήματα ολοκληρώνεται για τον δήμο Αγρινίου, η Χριστίνα Σταρακά προέβη σε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί σε ευρεία συμμαχία «αποφασισμένων πολιτών που δεν συμβιβάζονται με την αδράνεια και τη στασιμότητα»

Αναλυτικά:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου που με την στήριξή τους μας έδωσαν δυνατή εντολή ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης μάχης.

Τώρα είναι η ώρα για μια ευρεία συμμαχία αποφασισμένων πολιτών που δεν συμβιβάζονται με την αδράνεια και την στασιμότητα.

Από σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα μαζί με όλες τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις  του τόπου μας, με όσους αντιστάθηκαν με μεγάλο κόστος στους μηχανισμούς που θέλουν τον Δήμο Αγρινίου παραταξιακό φέουδο.

Θα συναντηθούμε μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας και τις δυνάμεις του τόπου που παλεύουν για αλλαγή σελίδας και οι οποίοι όπως έδειξε η κάλπη αποτελούν μια μεγάλη δυναμική πλειοψηφία.  Θα συναντηθούμε με όσους μας ενώνει η κοινή αγωνία για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Οι πολίτες με την μαζική τους συμμετοχή μπορούν  και θα αλλάξουν την μοίρα του τόπου μας. Είμαι σίγουρη ότι θα αδράξουν αυτήν την ιστορική ευκαιρία.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε και θα αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας.

Τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη ανατροπή.

Προχωράμε μαζί για την τελική νίκη. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. agr11

    Είναι ώρα να πας σπίτι σου Χριστίνα…αρκετά τόσα χρόνια …

  2. δημήτρης

    Η Σταρακά μιλάει για ευρείες συμμαχίες αλλά και μόνο η παρουσία, η συμπεριφορά και οι φιλίες της σημαίνουν γκρέμισμα κάθε ΓΕΦΥΡΑΣ προς τον προοδευτικό και αριστερό χώρο.
    Από το χώρο του σύριζα πάντως μην περιμένετε ούτε ένα σταυρό. Βρείτε λοιπόν από που θα συμπληρώσετε τα ψηφαλάκια που θέλετε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.