Πέμπτη, Οκτώβριος 17, 2019

Χριστίνα Σταρακά: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα Παπαναστασίου για τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα

 H 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Ιδιωτικών Έργων) Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014 – 2020, Τοπικό Πρόγραμμα CLLD της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε., αποτέλεσε αντικείμενο συνέντευξης Τύπου του Δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου .

Στα πλαίσια της συνέντευξης υποστήριξε πως «με την προκήρυξη αυτή ολοκληρώνεται ουσιαστικά ο πρώτος κύκλος των δεσμεύσεων του προγράμματός μας για την Αγροτική Ανάπτυξη» και επικαλέστηκε  δράσεις και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής στο τομέα αυτόν.

Τα λεγόμενα Παπαναστασίου δεν έμειναν ασχολίαστα από την υποψήφια δήμαρχο Αγρινίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», Χριστίνα Σταρακά.  Υποστηρίζει σε ανακοίνωση της  πως ο δήμαρχος Αγρινίου   «αντί να προσθέσει κάτι νέο, διάβασε κατά γράμμα μέρος των προεκλογικών του εξαγγελιών του 2014.Προφανώς επειδή στην πενταετία που πέρασε δεν υλοποίησε καμία δέσμευσή του».

Η ανακοίνωση του συνδυασμού της Χριστίνας Σταρακά:

Τα Ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Τις δεσμεύσεις του για τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Παπαναστασίου.

Μόνο που, αντί να προσθέσει κάτι νέο, διάβασε κατά γράμμα μέρος των προεκλογικών του εξαγγελιών του 2014.

Προφανώς επειδή στην πενταετία που πέρασε δεν υλοποίησε καμία δέσμευσή του.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τις σελίδες 24 και 25 του τότε προεκλογικού του προγράμματος και ρωτάμε τον απερχόμενο δήμαρχο:

Πέντε χρόνια υλοποιήσατε έστω μία από τις τότε προεκλογικές σας εξαγγελίες;

Προφανώς όχι. Γι’ αυτό τις επαναλάβατε σήμερα.

Πέντε χρόνια αδράνειας και μηδενικού έργου και σ’ αυτόν τον τομέα.

Γιατί να σας πιστέψουν οι Αγρινιώτες;

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Κώστας Πολίτης

    Καλά μας κοροϊδεύει η κυρία Σταρακά; Αυτή δεν ήταν αντιπεριφεριάρχης; Ο Δήμαρχος ήταν; Αυτή δεν ήταν που επί τόσα χρόνια ως Αντιπεριφεριάρχης δεν έκανε τίποτα για το νομό και τώρα βλέπουμε κάποιους δρόμους να στρώνονται; Και επίσης οι μισοί υποψήφιοί της δεν ήταν σύμβουλοι επί Μοσχολιού; Αλήθεια γιατί δεν τον εμφανίζουν τον Μοσχολιό; Για να μην θυμηθούμε ότι κατ’ ουσίαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μοσχολιού βρίσκονται στο πλευρό της Σταρακά; Δηλ. οι υπεύθυνοι των πιο χαμένων χρόνων του Αγρίνιο με την Αντιπεριφεριάρχη που δεν την είδαμε πουθενά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.