Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Ο Χρήστος Γκούντας νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου του δήμου Αγρινίου

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοίνωσε ότι ο Χρήστος Γκούντας θα είναι αυτός που θα αναλάβει να καλύψει το κενό στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Πρασίνου, το οποίο είχε δημιουργηθεί έπειτα από την αιφνίδια παραίτηση του Ντίνου Τσιαμάκη από τις θέσεις του αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου, εξέλιξη που δεν προκαλεί έκπληξη.
Ο κ. Γκούντας ήταν ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού Παπαναστασίου, επέστρεψε πλέον στο δημοτικό συμβούλιο, χθες ορκίστηκε και σήμερα αναλαμβάνει την αντιδημαρχία με το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. ΚΩΣΤΑΣ Σ.

  ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ..
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
  Ο ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

 2. Αναρχοκαπιτάλας

  Περαστικά σε όλους όσους πίστεψαν ότι με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ θα έφερναν πάλι στο Δήμο Αγρινίου το ΠΑΣΟΚ από το παράθυρο. Καλή συνέχεια Χρήστο και πάντα επιτυχίες! Όπως η άριστη δουλειά που έκανες ως οικονομικός αντιδήμαρχος, δείχνοντας στους δημότες τα άθλια οικονομικά που τους κληροδότησαν οι «προοδευτικοί» προκάτοχοί σου.

 3. δήμητρα

  Όλα τα λάθη μαζεμένα.
  Ο Γκούντας πως τον λένε δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο που δεν βγήκε δημοτικός σύμβουλος και ήταν πρώτος επιλαχών,στο ψηφοδέλτιο στο τέλος πήρε και μια αντιδημαρχία.για επιβράβευση που δεν βγήκε.
  Βγάλτε συμπεράσματα.εσείς. Αλλα ντ’ άλλων…

 4. Στράτη Αντιγόνη

  Κύριε Γκούντα δεν σας ξέρω προσωπικά έχω ακούσει τα καλητερα είμαι γνωστή άκουσα από έγκαιρη πηγή ότι τα 50 άτομα που θα περνάτε ο δήμος για καθαριότητα στο Νοσοκομείο είναι φιάσκο και γιατί; διότι τα 47 άτομα που είναι είδη και δουλεύουν δεν τα διώχνετε και το κάνατε για να παραμείνουν οι ίδιοι και θα μπουν μόνο 3 καινούργιοι να τρέχει ο κόσμος να κάνει αιτήσεις για να περνετε τα 20€ το παράβολο. Έχω κάνει την αίτηση μου παν θα με πάρουν για να δω αν δεν υσχιει αυτό θα βγούμε δημόσια στα κανάλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.