Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019

Χρήστος Σαλαμούρας: ενα φωτεινό παράδειγμα -εννέα χρόνια η αμοιβή του πηγαινει στό Κοινωνικό Ιατρείο Ναυπακτίας

Eιναι γνωστό ότι ο Χρήστος Σαλαμούρας είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος ΧΥΤΑ στην Ελλάδα, ότι παρουσίασε ένα σπουδαίο έργο με κορυφαίο την ένταξη και μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ ύψος 15.000.000 τη μεγαλύτερη επένδυση όλων των εποχών στη Ναυπακτία και όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ιδιοκτήτης μεγάλης εξαγωγικής εταιρίας Ιχθυοκαλλιεργειών .

Εκείνο πού δεν είναι γνωστό και είναι άξιο αναφοράς είναι το ότι κ. Σαλαμούρας ουδέποτε έλαβε το μισθό του τον οποίο διέθετε στο Κοινωνικό Ιατρείο τού Δήμου Ναυπακτίας καθώς επίσης ουδέποτε χρησιμοποίησε υπηρεσιακό όχημα .

Αυτό συμβαίνει τα τελευταία εννέα χρόνια και το ποσό είναι ίσως μεγαλύτερο και από αυτό τού Δημάρχου Λουκόπουλου που έγινε τελευταία πρώτη είδηση .

Ακόμη να επισημάνουμε ότι ο Χρήστος Σαλαμούρας δεν λαμβάνει κανενός άλλου είδους κρατική αμοιβή (σύνταξη )όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Δημάρχου πού την επέλεξε και κατ’ αυτόν τον τρόπο κάνει τήν πράξη του αυτή πιο ενδιαφέρουσα και άξια προβολής και φωτεινού παραδείγματος

www.e-nafpaktia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Παππας

    Συνχαρητηρια στον κύριο Σαλαμουρα φωτεινό παράδειγμα σε όλους αυτούς που πασχίζουν για την καρέκλα από ιδιοτέλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.