Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του ΔΙΕΚ Αγρινίου

diek-draseis-christougenna (2)
Καταρτιζόμενοι του Δημόσιου ΙΕΚ Αγρινίου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές τους προχώρησαν στις παρακάτω χριστουγεννιάτικες δράσεις. Ειδικότερα:

Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης” (Α και Γ Εξάμηνο) με τις εκπαιδεύτριες κ.κ. Ιωάννα Καλαντζή και Μαρία Κουτσοσπύρου επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 18/12 το ΚΑΠΗ Αγρινίου στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου όπου και πρόσφεραν υπηρεσίες Κομμωτικής (κουρέματα και χτενίσματα).

Επίσης, οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας “Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων” με τις εκπαιδεύτριες κ.κ. Βασιλική Γκόργκα και Βασιλική Κελεπούρη συμμετείχαν στο «Παραμύθι από ζάχαρη» του Δήμου Αγρινίου στην Παλαιά Δημοτική Αγορά την Τρίτη 19/12 και την Πέμπτη 21/12 το απόγευμα όπου και κατασκεύασαν στολίδια και Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για τους μικρούς φίλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» με την εκπαιδεύτρια κ. Γεωργία Πάζιου έκαναν “face painting” στους μικρούς φίλους την Πέμπτη 21/12 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ» του Δήμου Αγρινίου.

Τέλος, οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» με τις εκπαιδεύτριες κ. Γεωργία Πάζιου και Χρυσούλα Αρκουμάνη – Γούναρη θα κάνουν Χριστουγεννιάτικο “face painting” το Σάββατο 23/12 από τις 10.00-14.00 στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στην εκδήλωση «Η Φαντασία πάει… στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου».

diek-draseis-christougenna (1)

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.