Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τον Β. Κονίδα και τον Γ. Πανουκλιά στο bazaar του “Σκοπού Ζωής” στο Αγρίνιο

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τον Β. Κονίδα και τον Γ. Πανουκλιά στο bazaar του “Σκοπού Ζωής” στο Αγρίνιο

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar των Εθελοντών Αιτωλοακαρνανίας του “Σκοπού Ζωής” προσκαλεί και περιμένει τον κόσμο αυτές τις μέρες σε εκδηλώσεις γεμάτες μουσική.

Σήμερα, 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30, ο Διευθυντής της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου, Μαέστρος κ. Βασίλης Κονίδας, στηρίζοντας κι αυτός αφιλοκερδώς το Φιλανθρωπικό Bazaar θα ταξιδέψει με το σαξόφωνο του όσους βρεθούν στο bazaar με Χριστουγεννιάτικες και άλλες μελωδίες.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 ο Γιάννης Πανουκλιάς, γνωστός κι από την συμμετοχή του σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα άκρως γιορτινό με πολλές μουσικές εκπλήξεις!

τονίζεται ότι όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις στο πλαίσιο του Bazaar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους και ο “Σκοπός Ζωής” ευχαριστεί όλους όσους αγκαλιάζουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar των Εθελοντών Αιτωλοακαρνανίας του Σκοπού Ζωής που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, λειτουργεί καθημερινά έως και τις 31 Δεκεμβρίου στον χώρο της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς (Λαχαναγορά) και μέρος των εσόδων των εθελοντών δημιουργών που συμμετέχουν θα δοθεί για να καλύψει τις ανάγκες των δύο Ειδικών Σχολείων του Δήμου Αγρινίου.

-ΕΕΕΕΚ Εργαστήριο Ειδ. Επαγγ. Εκπ. Αγρινίου

-ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου

Οι ώρες λειτουργίας είναι από 10:00-14:00 και 17:00-21:00

Όλες τις ημέρες λειτουργίας του Bazaar θα υπάρχουν δράσεις,παράλληλες εκδηλώσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω socialmedia και συγκεκριμένα στην εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο Facebook ακολουθώντας το link: Χ-mas Bazaar Σκοπός Ζωής

https://www.facebook.com/events/508466533093810/

Επίσης για πρώτη φορά στον χώρο του Bazaar έχει στηθεί για περαιτέρω ενίσχυση το χριστουγεννιάτικο δέντρο προσφοράς και αγάπης που μπορείτε να τοποθετείτε είτε είδη πρώτης ανάγκης είτε παιχνίδια είτε άλλα χρηστικά δώρα τα οποία κι αυτά θα δοθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.