Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Χρωστά εξηγήσεις η 6η ΥΠΕ για το Νοσοκομείο Αγρινίου

Χρωστά εξηγήσεις η 6η ΥΠΕ για το Νοσοκομείο Αγρινίου

Προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου ακόμη και αν δεν χαρακτηρίζεται απολύτως οριακή καθώς είναι προς το παρόν διαχειρίσιμος ο αριθμός των νοσηλευομένων από κορωνοϊο.

Ωστόσο καθώς έχει προκύψει διασπορά του ιού σε υγειονομικό και λοιπό προσωπικό γεννώνται ερωτηματικά για το αν ακολουθήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι δέουσες ενέργειες.

Η είδηση πως προχθές (20 Νοεμβρίου) ενημερώθηκαν καθαρίστριες και εργαζόμενος στην ασφάλεια πως ήταν θετικοί στο κορονοϊό ενώ τα τεστ έγιναν την 13η Νοεμβρίου είναι από μόνη της εξοργιστική καθώς φέρονται μάλιστα τα πρόσωπα αυτά κάποιες ημέρες να εργάστηκαν.

Οι καθυστερήσεις έκδοσης αποτελεσμάτων από το Εργαστήριο της Πάτρας λόγω έλλειψής υλικών σε συνάρτηση με τον μεγάλο αριθμό των τεστ που πλέον γίνονται αναδεικνύει την αδράνεια για την προμήθεια αναλυτή για το μοριακό έλεγχο των τεστ που διενεργούνται στο Νοσοκομείο Αγρινίου που υποτίθεται πως είναι και “αναφοράς” για τον κορονοϊο,. Αν υπήρχε δεν θα προέκυπταν οι καθυστερήσεις στα αποτελέσματα της περιοχής μας.

Καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας η 6η ΥΠΕ δεν έχει εκδώσει ούτε ένα δελτίο τύπου ώστε να ενημερώσει αξιόπιστα τους Αιτωλοακαρνάνες για  τα κρίσιμα ζητήματα της πανδημίας. Αντιθέτως επιβάλλει σιωπητήριο και αρέσκεται στις επιλεκτικές διαρροές. Οφείλει όμως εξηγήσεις…

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Αγρινιώτης

  Μια χαρά και χίλιες τρομάρες… Και βέβαια υπάρχουν ποινικές ευθύνες, καλά λέει ο κ. Παπαδόπουλος. Αλλά ποιος να τις αναζητήσει? Μήπως θα μπορούσε ο Akis T. Roditis??? Τι γνώμη έχει αυτός? Δε θα σχολιάσει εδώ???

 2. Δημήτρης κοντονικας

  Θα πάρετε απαντήσεις μωρέ χωριάτες
  Αλλά όχι τώρα
  Όχι προς θεού
  Τώρα ομοψυχία
  Τώρα εθελοντισμός
  Τωρα χειροκρότημα στα μπαλκόνια με κομψή μαρεβα

 3. Κρουστιάνος

  Ποινικές ευθύνες μόνο σε καμμία ιδιωτική κλινική με σόου Τσιόδρα…
  Πού είναι τώρα ο εν λόγω κύριος να αστράψει και να βροντήξει όπως έκανε για χάρη των καναλιών;τηρήθηκαν τα προτόκολλα εδώ κύριε Τσιόδρα;
  Όχι άλλο κάρβουνο τα μυαλά μας πονάνε…

 4. Ανώνυμος

  οτι και να πεις για τον Ροδιτη ειναι λιγο…
  και απειρο γλυψιμο και υπερασπιση σε Ν.Δ. και Κουλη..
  Οι απαντησεις του, αλλα ντι αλλων…μου αρεσει που απευθυνεται και σε νοημονες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.