Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

“Cobo” και “Oui c’est moi” εντυπωσίασαν γνωστή κοσμικογράφο

“Cobo” και “Oui c’est moi” εντυπωσίασαν γνωστή κοσμικογράφο

koi-cobo-oui-cest-moi
Επισκέφθηκε πρόσφατα το Αγρίνιο  η δημοσιογράφος- κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, ενθουσιάστηκε και   σε άρθρο της το αποθέωσε. Δικαιολογημένα βέβαια καθώς γνώρισε επιχειρηματίες που δίνουν με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιστευτήρια τους. Μεταξύ αυτών, τον Νίκο Κομποτό και την Ξανθή Ντελή. Η διήγηση της Χριστίνας Πολίτη:

Ο Νίκος έχει το καφέ-μπαρ-κλαμπ Cobo στο κέντρο του Αγρινίου. Ένα κουκλίστικο μαγαζί που κάνει επιτυχία και φιλοξενεί και φίλου που παίζουν μουσική – βλ συχνά πυκνά τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Γιώργο Μανίκα και την Ναταλία Γερμανού. Ο Νίκος είναι άνθρωπος Ομερτά, σαν τον ήρωα της Ομερτά του Κώστα Σπυρόπουλου που είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής – και αυτός και ο Mad Max ο Καραβολίδας… αφού όλη η υπόθεση εξελίσσεται στο Αγρίνιο… φούλη μ…

cobo

Άλλο ένα highlight στην πόλη του Αγρινίου, και συγκεκριμένα στην οδό Βαρνακιώτη 1 είναι το concept store “Oui c’est moi” με μοναδικά κομμάτια διακόσμησης, ρούχα από συλλογές πολλών ευρωπαϊκών χωρών και γευστικές προτάσεις από μικρούς παραγωγού. Η οικοδέσποινα Ξανθή Ντελή μας περίμενε με χαρά και μας προσέφερε σπιτικά γλυκά και καφέ όσο χαζεύαμε τα πράγματα της μπουτίκ της.

cobo4 (450 x 675)cobo3 (640 x 427)cobo2 (640 x 427)cobo1 (640 x 427)cobo5 (640 x 426)

oui c'est moioui c'est moi 4oui c'est moi 3oui c'est moi 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.