Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

ΔΑΚ Αγρινίου: διαμαρτυρίες για το κλείσιμο της αίθουσας ενδυνάμωσης – Ανοίγει σύντομα με νέα όργανα, λέει ο αντιδήμαρχος

Σύντομα αναμένεται να ανοίξει, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, η αίθουσα ενδυνάμωσης του ΔΑΚ Αγρινίου η οποία παραμένει κλειστή εδώ και αρκετές ημέρες.

Αυτο ανέφερε κληθείς να σχολιάσει καταγγελία που κοινοποιήθηκε  στον Τοπικό Τύπο για την αίθουσα στην οποία προπονούνταν καθημερινά δεκάδες πολίτες .

Ο λόγος που παραμένει κλειστή η αίθουσα είναι η έλλειψη οργάνων καθώς αποφασίστηκε η αντικατάστασή τους με καινούργια, τα οποία όμως δεν έχουν φτάσει ακόμη στο Αγρίνιο.

Σημειώνεται ότι θα αποκατασταθεί και το πάτωμα της αίθουσας  ενώ το κόστος των συγκεκριμένων παρεμβάσεων αγγίζει τις 24.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Γκρίζης, τα όργανα ίσως να βρίσκονται στο Αγρίνιο ακόμη και αύριο. Σε αυτή την περίπτωση η αίθουσα θα ανοίξει από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η καταγγελία του πολίτη:

Είναι συνηθισμένο πολλά έργα να αποφασίζονται να πραγματοποιηθούν λίγο πριν τις εκλογές!!! Έτσι το ίδιο έγινε με την μοναδική κλειστή αίθουσα ενδυνάμωσης (όργανα γυμναστικής, βάρη και πολύζυγα) του ΔΑΚ Αγρινίου, στην οποία καθημερινά προπονούνταν δεκάδες αθλούμενοι και αθλητές, η οποία μετά από πέντε χρόνια αποφασίστηκε να κλείσει για ανακατασκευή!!!.

Όμως το παράδοξο δεν είναι ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε την περίοδο αυτή, αλλά το ότι έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από το κλείσιμό της, χωρίς σχεδόν τίποτα να έχει γίνει μέχρι σήμερα (πέρα από ένα απλό βάψιμο)…

Άραγε λαμβάνουν καθόλου υπόψη οι διοικούντες την ανάγκη των πολιτών που έκαναν χρήση του χώρου και οι περισσότεροι αδυνατούν για οικονομικούς λόγους να στραφούν στα ιδιωτικά γυμναστήρια; Υπάρχει κάποιος προγραμματισμός που να δίνει συγκεκριμένο χρόνο εκτέλεσης των εργασιών; Ή απλά αποφασίζουν το κλείσιμο της μοναδικής αίθουσας, χωρίς νωρίτερα να έχουν προγραμματιστεί οι κατάλληλες εργασίες, έτσι ώστε να δοθεί σύντομα στους δημότες που επιθυμούν να γυμναστούν. Σίγουρα όλη αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση φανερώνει παντελής έλλειψη σοβαρότητας αλλά και σεβασμού προς τους αθλούμενους που έβρισκαν ένα δημόσιο χώρο για να αθληθούν!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Αντώνης

  Αλήθεια κ. Γκρίζη 40 μέρες κάνουν να έρθουν τα όργανα; Από που τα παραγγείλατε, από την Αμερική;Την κλείσατε στις 5 Φεβρουαρίου και ακόμη τα περιμένετε;

 2. Βαγγέλης

  Πραγματικά δίκιο έχει ο Ροδίτης για τις δεκάδες μεγάλες παρεμβάσεις, το γκρέμισμα της κερκίδας στο βοηθητικό (χωρίς ποτέ να ανακατασκευαστεί), την πρόσληψη ομάδας σεκιούριτι (χωρίς να μειωθούν οι κλοπές), την ανακατασκευή του κλειστού (βέβαια όταν βρέχει στάζει λίγο και λειτουργεί ο ένας ηλεκτρονικός πίνακας), , την κατασκευή αποδυτηρίων στο κολυμβητήριο (χωρίς μελέτη και κακοτεχνίες), την ανακατασκευή του χλοοτάπητα (χρειάστηκαν 2 χρόνια για να γίνει και είναι γεμάτος αγριόχορτα) και το βασικότερο η περίθαλψη αδέσποτων ζώων εντός των χώρων του ΔΑΚ.

 3. Αντώνης

  Αν και η ερώτηση απευθυνόταν στον κ. Γκρίζη, σύμφωνα με αυτά που λέει στο άρθρο, αφού απαντάς εσύ(!), δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι έκλεισαν την αίθουσα και μετά από 40 μέρες ανακάλυψαν ότι μπορεί να αργήσουν τα όργανα;Μάλλον ή αυτοί που τα παράγγειλαν δεν είναι σοβαροί ή ο έμπορος της πλάκας!!

 4. Αντώνης

  Δεν ξέρω τι ρεπορτάζ έκανες αλλά μάλλον δεν έχεις έρθει στο ΔΑΚ.Το μόνο που έχει γίνει αυτες τις 40 μέρες είναι ένα απλό βάψιμο!!!! στους τοίχους και σε κάποια παλιά όργανα!!!Ακόμη και τα χαλασμένα πολύζυγα τα έχουν αφήσει όπως είναι!!!

 5. Ανώνυμος

  Το πάρκο και το στάδιο δείχνουν πόσο πολύ υπολογίζονται οι πολίτες που θέλουν κάτι διαφορετικό από το να πίνουν καφέ ή ξύδια στα μαγαζά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.