Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

ΔΑΚΕ Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου: δεν εκφράζει την παράταξη ο υποψήφιος που ζητούσε ψήφο…

ΔΑΚΕ Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου: δεν εκφράζει την παράταξη ο υποψήφιος που ζητούσε ψήφο…

Η Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου «καταδικάζει  συμπεριφορές υποψηφίων αιρετών, οι οποίοι κινήθηκαν αντίθετα στην απόφαση της Δ.Ο.Ε., της παράταξής μας αλλά και της ίδιας της δικής τους βούλησης, αφού είχαν προηγουμένως υποβάλει δήλωση παραίτησης για αποχή από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας». Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ Π.Ε  ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΘΕΡΜΟΥ

Η Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου, μετά την ολοκλήρωση των εκλογών- παρωδία για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια, κ α τ α δ ι κ ά ζ ε ι  συμπεριφορές υποψηφίων αιρετών, οι οποίοι κινήθηκαν αντίθετα στην απόφαση της Δ.Ο.Ε., της παράταξής μας αλλά και της ίδιας της δικής τους βούλησης, αφού είχαν προηγουμένως υποβάλει δήλωση παραίτησης για αποχή από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Οι πληροφορίες από εκπαιδευτικούς ότι λάμβαναν μηνύματα συμμετοχής στη διαδικασία και ψήφου σε συγκεκριμένο υποψήφιο που ανήκει στην παράταξή μας, και εκπροσωπούσε τη ΔΑΚΕ Μεσολογγίου επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τον αριθμό ψήφων που αυτός έλαβε.

Τέτοιες συμπεριφορές, δεν εκφράζουν την παράταξή μας, είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, προσβάλουν τις χιλιάδες των συναδέλφων μας, που διαχρονικά στηρίζουν την παράταξή μας και φυσικά η παραίτησή τους είναι μονόδρομος, αφού δεν δύναται, συνδικαλιστές που επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές να εκπροσωπούν τον κλάδο,την ΔΑΚΕ Π.Ε   και   ασφαλώς , τους συναδέλφους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

 

 

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Π.Ε  ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΘΕΡΜΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.