Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020

Η ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει για τις κατανομές σε βοσκοτόπια

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας – Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Αιτωλοακαρνανίας, Στέφανος Νικολόπουλος, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους σχετικά με τις κατανομές σε βοσκοτόπια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας σε εφαρμογή της Υ.Α. 915/69142/15-05-2018 από 11/01/2019 και για 30 ημερολογιακές ημέρες όπως προσέλθουν στη Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, προκειμένου να λάβουν γνώση σχετικά με τα στοιχεία της κατανεμηθείσας έκτασης βόσκησης έτους 2018 όπως έχουν διαμορφωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο κάθε κτηνοτρόφος προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα, λαμβάνει γνώση και υπογράφει σε έντυπη κατάσταση για την επιλέξιμη έκταση που του κατανεμήθηκε σε συνολική λίστα κατανομής (με όλους τους δικαιούχους και τις εκτάσεις που τους κατανεμήθηκαν).

Εφόσον επιθυμεί, μπορεί να του εκτυπωθεί και ατομικό έντυπο κατανομής.

Κτηνοτρόφοι οι οποίοι διαφωνούν με την κατανομή μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση.

Κτηνοτρόφοι οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην παρούσα ειδοποίηση της Δ.Α.Ο.Κ. εντός τριάντα (30) ημερών θεωρείται ότι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και χάνουν το δικαίωμα για αίτηση – ένσταση χωροταξικής ανακατανομής για το επόμενο έτος.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ 09:00 ΕΩΣ 13:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.