Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Debate ζήτησε ο Καραπάνος από τον Λύρο

Debate ζήτησε ο  Καραπάνος από τον  Λύρο

Αντικατάσταση των «μονολόγων μπροστά σε φιλικά ακροατήρια» και των βαρύγδουπων ανακοινώσεων με ζωντανό debate ζήτησε από τους συνυποψηφίους του και ειδικότερα από τον Κ. Λύρο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής της παράταξης «δήμος για τα παιδιά μας” Νίκος Καραπάνος από τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Νεοχώρι Οινιαδών!
“Ζωντανά χωρίς χαρτιά και σημειώσεις αλλά ξεκάθαρα μπροστά στις πλατείες να βγούμε και να μιλήσει ο καθένας για αυτό που θέλει να υπηρετήσει” ανέφερε ο Δήμαρχος.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος στην ομιλία του ευχαρίστησε τον κόσμο για την βροντερή παρουσία του και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν σε βάθος πενταετίας στην Δημοτική Ενότητα Οινιαδών ενώ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ για τις πρακτικές που χρησιμοποιούν οι διεκδικητές για το Δήμο και οι οποίες είναι γνωστό πως δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου!
“Ιδού ο στίβος, Ας έρθουν με τις θέσεις τους, με τους υποψήφιους συμβούλους, με την προσωπικότητά τους, να συζητήσουμε, να αναμετρηθούμε. Κυρίως να εξηγήσουμε στον κόσμο πως και με ποιους σκοπούς θα υπηρετήσουμε το Δήμο Μεσολογγίου » είπε ο κ. Καραπάνος!
Η επόμενη εκδήλωση του συνδυασμού θα είναι την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11 το πρωί στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας ” στο Μεσολόγγι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.