Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

ΔΕΗ: Τα νέα τιμολόγια – Φανερές και κρυφές χρεώσεις

Η μείωση του ΕΤΜΕΑΡ ισοσκελίζει μόνο το 50% των ανατιμήσεων, ενώ η ρήτρα ρύπων κρύβειμελλοντικό κίνδυνο. Μεγάλοι χαμένοι οι συνεπείς και όσοι χρησιμοποιούν περισσότερο το νυχτερινό.

Oι οικιακοί καταναλωτές της ΔΕΗ που είναι συνεπείς και πληρώνουν εμπρόθεσμα τον λογαριασμό τους, καθώς και εκείνοι που χρησιμοποιούν περισσότερο το νυχτερινό ρεύμα θα έχουν τη μεγαλύτερη επιβάρυνση από τα νέα τιμολόγια που προανήγγειλε μέσα στην εβδομάδα η κυβέρνηση και ανακοίνωσε επίσημα η ΔΕΗ την Παρασκευή μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Οι συνεπείς καταναλωτές βλέπουν την έκπτωση 10% που τους παρείχε μέχρι τώρα η ΔΕΗ να πέφτει στο 5%, ενώ είχε προηγηθεί τον Απρίλιο και άλλη μείωση σε αυτήν την έκπτωση, από το 15% στο 10%. Η αύξηση στην τιμή της κιλοβατώρας στην κανονική (ημερήσια) κατανάλωση είναι στα επίπεδα του 16,5%, με τις υψηλές καταναλώσεις, πάνω από 2.000 κιλοβατώρες το τετράμηνο, να επιβαρύνονται λίγο περισσότερο, ενώ στη νυχτερινή κατανάλωση η αύξηση είναι 19,4%.

Διαβάστε περισσότερα στο Έθνος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ !!!!! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ 0+0= 14%(ΑΥΞΗΣΗ) !!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.