Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Δείτε το νέο rose χρυσό Rolex Yachtmaster με το βραχιόλι Rolex Oysterflex

Δείτε το νέο rose χρυσό Rolex Yachtmaster με το βραχιόλι Rolex Oysterflex

Με το νέο rose χρυσό Rolex Yachtmaster, τα ρολόγια της Rolex έβαλαν σχεδόν κάθε υπέροχη ιδέα που είχαν ποτέ σε ένα εκπληκτικό ρολόι. Το Rolex Yachtmaster υπήρξε από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και ήρθε σε μια ποικιλία υλικών από χρυσό και χάλυβα μέχρι την πλατίνα. Είναι γνωστά για το λαμπερό και πολυτελές σχήμα από το ένα άκρο στο άλλο. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο κόσμος δέχτηκε μια καταιγίδα ενθουσιασμού όταν αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν καουτσούκ για να παρουσιάσουν τη νέα αναφορά ρολογιού Rolex. Ήταν ένα βήμα προς τα πάνω ή ένα βήμα προς τα κάτω για τη σειρά;

Το νέο Yachtmaster από τη Rolex είναι ένα ρολόι θήκης από χρυσό 40 χιλιοστών με μαύρο καντράν και τονισμένο στο χρυσό Everose της Rolex. Ακριβώς όπως το ιδιόκτητο κράμα χρυσού 18κτ, το Rolex θα προτιμά πάντα να δημιουργεί το status quo και δεν χρειάζεται να σηκωθεί για να το συναντήσει λόγω κάποιου άλλου.

Στο νέο rose χρυσό Rolex Yachtmaster, έβαλαν σχεδόν κάθε υπέροχη ιδέα που είχαν ποτέ σε ένα εκπληκτικό ρολόι.

Ας ξεκινήσουμε με το εξαιρετικά ανθεκτικό μαύρο κεραμικό τους ένθετο στεφάνη “Cherachrom” που είναι πολύ ανθεκτικό στη διάβρωση. Αυτό το ιδιόκτητο κεραμικό υλικό είναι εξαιρετικά σκληρό και εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Επίσης, δεν ξεθωριάζει με την έκθεση στον ήλιο όπως άλλα ρολόγια. Χρησιμοποίησαν επίσης την πατενταρισμένη κορώνα “Triplock” που βιδώνει και κλειδώνει στη θήκη τόσο σφιχτή όσο μια υποβρύχια πόρτα. Η χρήση του χρυσού Rolex’s Everose που είναι το ιδιόκτητο κράμα τους έχει μια τέλεια απόχρωση ροζ χρυσού που έχει απόχρωση που δεν είναι ούτε πολύ θηλυκή, ούτε πολύ αρρενωπή. Αυτό το ευπροσάρμοστο κράμα πολύτιμων μετάλλων χρησιμοποιείται στην κορώνα, τη θήκη, τη στεφάνη, τους δείκτες και τους δείκτες και τα χέρια γεμάτα φωταύγεια.

Στον πυρήνα βρίσκεται η εσωτερική τους κίνηση Rolex, το διαμέτρημα 3135 που αντηχεί στα 28.800 vph που περιέχει 31 κοσμήματα και έχει ένα επιβλητικό απόθεμα ισχύος 50 ωρών. Φυσικά, δεν θα ήταν πλήρες χωρίς το μεγεθυντικό φακό “Cyclops”.

Το Rolex δεν είναι επίσης άγνωστο στα δημοφιλή ρολόγια πολυτελείας. Τείνουν να είναι οι πρώτοι που κάνουν και εισάγουν πολλά πράγματα. Ενώ το καουτσούκ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και χρησιμοποιείται σε πολλά ρολόγια με τα χρόνια, τόσο πολυτελή ρολόγια πολυτελείας όσο και οτιδήποτε άλλο. Το Rubber δεν είχε θέση σε ρολόι Rolex μέχρι τώρα.

Η Rolex περίμενε τόσο πολύ να εισαγάγει αυτό το υλικό στα προϊόντα τους όχι επειδή δίσταζαν να συμμετάσχουν στην τάση, αντίθετα,ήθελαν να φέρουν επανάσταση στο ελαστικό ρολόι πριν το χρησιμοποιήσουν στο πρώτο τους ρολόι με καουτσούκ. Η δημιουργία του καλύτερου καουτσούκ βραχιόλι ήταν κάτι που η Rolex είχε εμμονή μέχρι την τελειότητα του. Πρόκειται για βραχιόλι τιτανίου με επένδυση από καουτσούκ και πατενταρισμένο σύστημα απορρόφησης. Η μαύρη επίστρωση ελαστομερούς είναι παρόμοια με αυτήν που βλέπετε στο Apple Watch.

Το βραχιόλι έχει κούμπωμα Oysterlock σε συμπαγές χρυσό Everose που σφραγίζει τη συμφωνία. Η Rolex δεν επέστρεψε τίποτα στο να ανακαλύψει εκ νέου και να κατασκευάσει το τέλειο καουτσούκ βραχιόλι που έχει την ίδια ελαστικότητα ενός μεταλλικού βραχιολιού χωρίς την αρχική κρύα αίσθηση ενός μεταλλικού βραχιολιού όταν τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σε έναν καρπό. Τώρα είναι θέμα χρόνου προτού ένα πλατίνα Rolex έρχεται με ένα λαστιχένιο βραχιόλι Oysterflex.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.