Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Δέκα κρούσματα κορωνοϊού στην Δαφνούλα Ευρυτανίας έδειξαν τα rapid tests

Δέκα κρούσματα κορωνοϊού στην Δαφνούλα Ευρυτανίας έδειξαν τα rapid tests

Test Covid έγιναν στη Δαφνούλα Ευρυτανίας, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα Βρουβιανά Βάλτου, όπως ενημερώνει και ο πρόεδρος του χωριού κ. Θεοφάνης Κολοκούρας.

Από τα 70 συνολικά που έγιναν τα δέκα είναι θετικά, οκτώ από την Δαφνούλα και δύο του συνοικισμού Τσιρνόκα. Μάλιστα ο πρόεδρος στην ανακοίνωσή του εφιστά την μεγάλη προσοχή του κόσμου.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σήμερα Δευτέρα 08/03/2021 και ώρες 09:00 το πρωί έως και 12:00 το μεσημέρι ήθελα να σας ενημερώσω ως πρόεδρος πως τα test covid 19 που έγιναν σήμερα στο Δ.Σ. Δαφνούλας και σε αριθμό 70 στο σύνολο δίνοντας κι εγώ το καλό παράδειγμα μαζί με την οικογένειά μου, βγήκαν 60 αρνητικά και 10 θετικά εκ των οποίων είναι 8 θετικά από την Δαφνούλα και 2 από την Τσιρνόκα. Είναι ένα γεγονός που μας θλίβει όλους, αντί τα κρούσματα να παραμένουν σταθερά, αυτά αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα .Γνωρίζετε πως χρειαζόμαστε την αμέριστη συμπαράσταση και προσοχή όλων από εδώ και πέρα. Σας παρακαλώ για ακόμη μια φορά μην έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζεται πως πάσχουν από τον ιό αυτό, ακολουθήστε σωστά τις οδηγίες που έχουν δοθεί, κάντε υπομονή. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για όλους μας. Λειτουργούμε σαν ομάδα προσέχουμε, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς για το καλό όλων μας».

Πηγή: dytikievritania.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.