Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

10 συλλήψεις σε αστυνομική εξόρμηση στην Ακαρνανία

Πλούσιο υπήρξε και σήμερα το αστυνομικό δελτίο της Διεύθυνσης Ακαρνανίας, αποτέλεσμα εξόρμησης κλιμακίων της.

Ειδικότερα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη ένας 58χρονος  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης  36  μηνών για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ακόμη, στο Αγρίνιο συνελήφθη 53χρονη εργαζόμενη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας.

Στο Αγρίνιο εξάλλου συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 46 και 20 ετών καθώς έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε πως οδηγούσαν δίχως δίπλωμα οδήγησης.Για τους ίδιους λόγους στην Βόνιτσα έγιναν τρεις συλλήψεις  δύο άνδρες ηλικίας 24χρονων  και ενός 26χρονου.

Το πρωί συνελήφθησαν στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 27, 24 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε ως επιβάτες σε λεωφορείο διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.