Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Δεκτά όλα τα παιδιά που υπέβαλλαν αίτηση στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου

Με απόφαση του  Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου θα δεχθούν την σχολική χρονιά 2020 -2021 όλα τα παιδιά που υπέβαλλαν  αίτηση.

Δεν θα εξαιρεθούν οι αιτήσεις οι οποίες απορρίφθηκαν μετά την ανακοίνωση των ωφελουμένων της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά  με την απόφαση : «Είναι υποχρέωση μας να ανταποκριθούμε στο αίτημα της κοινωνίας. Ακούσαμε τους γονείς και νιώσαμε την αγωνία τους. Αποφασίσαμε,  με τον Πρόεδρο Γιάννη Βασιλείου και τη Διοίκηση της ΚΟΙΠΑ, να δεχθούμε όλες τις αιτήσεις χωρίς εξαιρέσεις.

Φέτος, με μεγάλη προσπάθεια,  καταφέραμε να δημιουργήσουμε  ακόμη περισσότερα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στις Δημοτικές Ενότητες πολλαπλασιάζοντας  τους χώρους όπου παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες πολιτισμού, αθλητισμού, καλλιτεχνικής παιδείας και ενισχυτικής διδασκαλίας στα παιδιά μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς  πήραμε πρωτοβουλία  προκειμένου να διασφαλίσουμε τη λειτουργία των ΚΔΑΠ  με όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα».

Στον Δήμο Αγρινίου φέτος θα λειτουργήσουν  συνολικά επτά  ΚΔΑΠ από δύο  που λειτουργούσαν την προηγούμενη χρονιά. Αναλυτικά θα λειτουργήσουν: «Το Αερόστατο» (Προυσιωτίσσης και Χαρ. Τρικούπη 67), το ΚΔΑΠ Δ.Ε. Παραβόλας, στη ΔΕ Γραμματικούς, στη Γαβαλού, Αγγελόκαστρο και Στράτο.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Καθηγητής

    Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς;
    Όταν εργάζονται οι γονείς, πού θα αφήσουν τα παιδιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.