Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019

Τέλος ο Δ. Μιχάλης από τη διοίκηση του Nοσοκομείου Aγρινίου

dimitris mixalis


Παρελθόν από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου θα αποτελέσει σύντομα ο Δημήτρης Μιχάλης.
Αίσθηση προκάλεσε σήμερα η είδηση της αποδοχής της παραίτησης του από την πολιτική ηγεσία όπου απευθείας- και όχι δια της 6ης ΥΠΕ- υπέβαλλε από τον περασμένο Νοέμβριο την παραίτηση του.
Το όνομα του Δημήτρη Μιχάλη προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των προσώπων που βρέθηκαν στη θέση του διοικητή και μετά από βραχύβια παρουσία αποχώρησαν έχοντας -εν προκειμένω- ελάχιστα συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας της δημόσιας Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο Δημήτρης Μιχάλης ουσιαστικά βρέθηκε στα πρόθυρα της αποπομπής τον περασμένο Νοέμβριο αλλά τότε πήρε μικρή παράταση κυρίως γιατί εκτιμήθηκε από την πολιτική ηγεσία πως ενδεχόμενη απομάκρυνση του θα εξέπεμπε λάθος μήνυμα και θα δικαίωνε πολλές πλευρές που τον είχαν στοχοποιήσει .
Κατά τη θητεία του στη Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας ( Νοσοκομείο Αγρινίου και Μεσολογίου) ο Δ.Μιχάλης επέδειξε έργο σε μερικούς τομείς αλλά χρεώθηκε και πολλές αστοχίες ενώ ήταν σε διαρκή αντιπαράθεση με εκπροσώπους εργαζομένων και ιατρών με την εικόνα του νοσηλευτικού ιδρύματος να δείχνει ζοφερή και να απασχολεί την κοινή γνώμη με αρνητικό τρόπο. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξάλλου φέρονταν προβληματισμένα για την τακτική του στον τρόπο της διοίκησης του αν και δημοσίως τον υποστήριζαν.
Λίγες ημέρες μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο όπου αποφασίστηκε η προσωρινή παραμονή του, ο κ.Μιχάλης υπέβαλλε την παραίτηση του. Διαρρέει μάλιστα πως βασικός λόγος ήταν η κακή συνεργασία με την ηγεσία της 6ης ΥΠΕ. Αυτή έγινε αποδεκτή σήμερα.
Με δεδομένο εξάλλου πως ο απερχόμενος διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου έχει επιδείξει ιδιαίτερη ροπή προς την επικοινωνιακή διαχείριση των πραγμάτων, αναμένεται να προβεί και σε τοποθέτηση για τους λόγους της απόφασης του. Ίσως λοιπόν παραχωρήσει μια ακόμη συνέντευξη Τύπου…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.