Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Δέλλας: «Δεν συνεχίζω στον Παναιτωλικό»

Δέλλας: «Δεν συνεχίζω στον Παναιτωλικό»

Ο Τραϊανος Δέλλας , αρχικά μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram και εν συνεχεία με δηλωση στο site της ΠΑΕ , έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναιτωλικού μετά το τέλος της σεζόν.

Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ευχαρίστησε διοίκηση, κόσμο, παίκτες και συνεργάτες και κατέληξε  με ένα … πανηγυρικό «ΠΑΝΕ..ΟΛΕ ΟΛΕ» την ανακοίνωσή του συο instagram.

Αναλυτικά ανέφερε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

Πριν από λίγο ενημέρωσα την διοίκηση της ομάδας για την πρόθεση μου να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικόυ μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Κωστούλα για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει πριν 16 μήνες περίπου την τύχη του συλλόγου. Γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του.

Τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για το ήθος του και την στήριξη στο πρόσωπο μου σε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Παναιτωλικού!

Τον κόσμο του Παναιτωλικού που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας, και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο μου.

Τους παίκτες με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους, εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Άφησα τελευταίους όλους όσους δούλεψαν δίπλα μου χωρίς να φαίνονται, τους άμεσους συνεργάτες μου Βασίλη, Δημήτρη, Αντώνη, Λουίτζι, Χρήστο, Μάκη. Τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου, Δημήτρη, Χρήστο, Σπύρο. Τους φροντιστές Νικόλα, Χρήστο.

Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη για μένα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

ΔΕΛΛΑΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ
ΠΑΝΕ…ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΝΕ…ΟΛΕ ΟΛΕ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πριν από λίγο ενημέρωσα την διοίκηση της ομάδας για την πρόθεση μου να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικόυ μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Κωστούλα για την τιμή που μου έκανε να μου ανάθεσει πριν 16 μήνες περίπου την τύχη του σύλλογου.Γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο,και γιαυτο είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του. Τον κύριο Μάκη Μπελεβωνη για το ήθος του και την στήριξη στο πρόσωπο μου σε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας,στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλο του Παναιτωλικού! Τον κόσμο του Παναιτωλικόυ που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας, και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο μου. Στους παίκτες με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη ολα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους,ευχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Άφησα τελευταίους όλους όσους δούλεψαν δίπλα μου χωρίς να φαίνονται,τους άμεσους συνεργάτες μου Βασίλη,Δημήτρη,Αντώνη,Λουίτζι,Χρήστο,Μάκη.τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου,Δημήτρη,Χρήστο,Σπύρο.τους φροντιστές,Νικόλα,Χρήστο. Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη για μένα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Με τιμή ΔΕΛΛΑΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝΕ…ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΝΕ…ΟΛΕ ΟΛΕ….. @panetolikosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τραιανος Δελλας (@dellastraianos) στις

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝ

    O.Κ ΔΕΛΛΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΟΥ Κ..ΜΠΟΥΣΗ.ΕΑΝ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΚΑΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ..Ο Κ ΔΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.