Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Δέλλας: Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση-μπορούσαμε περισσότερα πράγματα.

dellas

Ένα μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας τονίζοντας ότι ο Παναιτωλικός μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο πέραν της παραμονής ενώ όσον αφορά το μέλλον του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Αναλυτικά:

« Θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο μέρος ο Αστέρας και λόγω κινήτρου και λόγω εμπειρίας μας πίεσε αρκετά και μπήκε μπροστά στο σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάπως το ρυθμό αλλά και πάλι ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας. Θα έπρεπε τα παιδιά να παίξουν πιο ελεύθερα. Πάλι από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι.

Κάνοντας ένα απολογισμό, όποιους στόχους μου ζητήθηκαν από τη διοίκηση τους πετύχαμε. Ξέρω όμως ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θεωρώ ότι είχαμε τις δυνατότητες να πανηγυρίζουμε κάτι περισσότερο από τη σωτηρία μας. Ευχαρίστησα τους παίκτες για όλο το διάστημα και τη δουλειά που βγάλαμε. Μέσα από τα λάθη μας πρέπει να μαθαίνουμε και να μεγαλώνουμε σαν ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και σήμερα. Έχει στηρίξει την ομάδα και πρέπει να τη στηρίζει. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με ένα καταπληκτικό γήπεδο για να δει κάποιος ποδόσφαιρο.

Για τη νέα σεζόν δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Θα δούμε τι θα γίνει.

Ο στόχος της Ευρώπης θεωρώ ότι ήταν εφικτός βάσει συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα. Θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω φέτος, αλλιώς θα έλεγα ότι η χρονιά είναι πετυχημένη. Αξίζει αυτή η ομάδα να διεκδικεί κάτι παραπάνω από την παραμονή».


dellas

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.