Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Δέλλας: Μια δύσκολη βραδιά για μας

Δέλλας: Μια δύσκολη βραδιά για μας

Καμία πίεση δεν νιώθει ο Τραϊανός Δέλλας όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την (νέα) ήττα από τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία.

205321
Ξεκάθαρος ότι δεν νιώθει καμία πίεση τόνισε ότι είναι ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών ανέφερε ότι τώρα χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι το γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μια δύσκολη βραδιά για μας. Νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε και πολλά λόγω αποτελέσματος. Ατυχήσαμε με την πρώτη φάση να δεχθούμε γκολ και αυτό μας έπληξε πολύ, αφού αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Ωστόσο, μετά το 30′ χάσαμε τέτοιες κλασικές ευκαιρίες που δεν μας αφήνει να πούμε και πολλά. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο γκολ, που μας έλειψε και κόντρα στα Γιάννινα».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Αυτούς τους παίκτες έχουμε και με αυτούς θα δουλέψουμε. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στα παιδιά. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Μπορούμε να τη γυρίσουμε την κατάσταση».

Για το αν υπάρχει θέμα εκτελεστικό ή δημιουρικό: «Σήμερα ήταν εκτελεστικό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Είχαμε άγχος μπροστά στην τελική προσπάθεια».

Για το αν νιώθει πίεση: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, ούτε η ομάδα νιώθει κάποια πίεση. Όταν λύσουμε το πρόβλημα με το γκολ θα είναι όλα πολύ καλύτερα. Τώρα χρειάζεται ηρεμία και πίστη».

Για τους Φυτανίδη και Στόιτσεφ που έμειναν εκτός αποστολής: «Ο Φυτανίδης μπήκε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και ευελπιστώ ότι από τον επόμενο αγώνα θα είναι μέσα, γιατί είναι πολύ ποιοτικός. Ο Στόιτσεφ έχει χάσει μεγάλο έδαφος στην προετοιμασία».

sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.