Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Δέλλας: Περιμένω κάποιο δώρο αύριο για τα γενέθλιά μου! (βίντεο)

Δέλλας: Περιμένω κάποιο δώρο αύριο για τα γενέθλιά μου! (βίντεο)

Την είδηση για το τέλος επιφύλασσε  ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Αφού ο κόουτς του Παναιτωλικού τόνισε ότι σήμερα η ομάδα του πλήρωσε τις κακές επιλογές στο γήπεδο και τις μη επιλογές από τον πάγκο, εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τους αγρινιώτες. Αναλυτικά:
« Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Στόχος από την αρχή ήταν να μπούμε και να πιέσουμε τον αντίπαλο κάτι που δεν το κάναμε καλά.
Ο Παναθηναϊκός στη μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος ευτύχησε να προηγηθεί.
Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έγιναν αυτά που είχαμε πει και προσπαθήσαμε νευριασμένα και όχι με καθαρό μυαλό και χωρίς καλή τελική πάσα να μπούμε στο παιχνίδι.
Σίγουρα το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί. Η προσπάθεια έγινε, νομίζω ο τρόπος δεν ήταν καλός. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στα δύο εντός έδρας ματς χωρίς να είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο.
Στο κομμάτι το μεσοεπιθετικό δεν έχουμε επιλογές να αλλάξουμε πράγματα.
Από εκεί και πέρα και όταν ο αντίπαλος μένει με δέκα, οι χώροι που υπάρχουν είναι στο πλάι κάτι που σήμερα δεν το κάναμε με καλό τρόπο.
Οι επιλογές του να αλλάξουμε κάτι μεσοεπιθετικά είναι αυτό που μας κόστισε αλλά και οι επιλογές μέσα στο παιχνίδι.
Ο στόχος ο δικός μας έχει οριστεί εξ’ αρχής και είναι η σωτηρία. Αν αυτός επιτευχθεί, θα δούμε για παραπέρα.
Σήμερα υπήρχαν διαστήματα που ασκήσαμε πίεση και κλέψαμε μπάλες αλλά αυτό που μας έλλειψε ήταν η κατάλληλη πάσα ή η κατάλληλη κίνηση για να δημιουργήσουμε καταστάσεις.
Αύριο έχω γενέθλια και περιμένω κάποιο δώρο γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει…!»

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.