Κυριακή, Ιούνιος 16, 2019

Δέλλας: Πλησιάζουμε τον στόχο μας

Ως ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής ήταν η σημερινή νίκη για τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Τρ. Δέλλα. Αναλυτικά ο κόουτς του Παναιτωλικού είπε:

« Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Οι τρείς βαθμοί ήταν μονόδρομος για να πλησιάσουμε το στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί αλλά μας έλλειπε η κίνηση στο χώρο και αυτό δυσκόλεψε τη δημιουργία μας και έδωσε νευρικότητα στην ομάδα σε συνδυασμό με κάποια λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο τη δυνατότητα να μας κάνει ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε περισσότερο με το χώρο. Ξέραμε ότι το 3-5-2 του Πας θα μας δυσκολέψει. Είχαμε περισσότερα τρεξίματα στο χώρο και βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη στο δεύτερο μέρος. Έτσι τον χρειαζόμαστε συνέχεια για να μας βοηθάει και να μας δίνει ώθηση.

Το πλάνο σε κάθε παιχνίδι δεν αλλάζει. Οι αλλαγές που γίνονται είναι για να βοηθήσουν. Κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι. Σήμερα και ο Γκούγκα και ο Πάουλο μας έδωσαν ώθηση. Στο πρώτο μέρος όμως δεν κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει. Αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος.

Πλησιάσουμε στο στόχο που έχουμε θέσει. Μια γρήγορη παραμονή και προώθηση νέων παικτών από τις ακαδημίες».

Ερωτώμενος από το agrinionews.gr να σχολιάσει την απόδοση του Γιαννακόπουλου που σήμερα ήταν πολύ καλός εμπνέοντας και εμπιστοσύνη απέφυγε να τοποθετηθεί προσωπικά για τον παίκτη του τονίζοντας όμως:

Θέλω όλα τα παιδιά να είναι έτοιμοι. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην προπόνηση είναι τέτοια που ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για τον Γιαννακόπουλο λοιπόν, όλα τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα».

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.